Japan

Sprogskole i Tokyo

Sprogskole i Tokyo
4.9
521
(521 bedømmelser)
4.9

Lær japansk og udforsk Japans hovedstad ved at tage et kursus på vores sprogskole i Tokyo. Denne kæmpestore, fascinerenede metropol er det ideelle sted at øve dit japanske. Med alt fra korte genopfriskningskurser, til langvarige studieprogrammer, har vores sprogskole i Tokyo et program til netop dig.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Sprogskole i Tokyo

Uanset dine uddannelsesmål, vil vores sprogskole i Tokyo hjælpe dig med at opnå dem. Du vil ha' et bredt udvalg af programmer at vælge mellem, så som intensive klasser for den mest ambitiøse tidsplan, til mere grundlæggende kurser, der vil sikre dig mere fritid til at opleve Japan. Den røde tråd for alle klasser er, at du vil være i en lille gruppe af internationale studerende på dit eget niveau, og dine lektioner vil være fyldt med interaktive aktiviteter for at maksimere dine fremskridt i konversations-færdigheder. Når klassen er slut, er der kun ét skridt fra din sprogskole i Tokyo til byens hjerte.

At lære både sproget og kulturen at kende

Du vil være fuldt fordybet både i det japanske sprog og kultur, mens du studerer på sprogskole i Tokyo. Én af de bedste måder til at fortsætte med at lære udenfor klassen er, ved at leve sammen med en værtsfamilie. Du vil ha' dit eget værelse i en lokal japansk families hus, og dele måltider med dem når du ikke er i skole. Du vil også ha' fordelen ved at din værtsfamilie kan hjælpe dig med at udforske området og opleve deres hverdagsliv. En anden mulighed er at bo i en bolig sammen med andre studerende fra dit kursus. At deltage på sprogskole i Tokyo vil give dig en hurtig forståelse af Japans mystik.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.