New Zealand

Sprogrejser til Auckland

Sprogrejser til Auckland
4.7
455
(455 bedømmelser)
4.7

New Zealand er kendt vidt omkring, og er måske verdens smukkeste land, og sprogrejser til Auckland giver dig mulighed for at se det hele. Dette er landet fra filmatiseringen af 'Ringenes Herre', og ja - det er virkelig så smukt! Sprogrejser til Auckland vil føre dig til hjertet af skønheden, på den nordlige ø.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Sprogrejser til Auckland

Det er nemt at lære engelsk, når du er omgivet af sproget og kulturen hver eneste dag. Tager du med på en af vores sprogrejser til Auckland kan du ovenikøbet gøre det i en af verdens skønneste byer. Den new zealandske storby med 1,5 millioner indbyggere bliver igen og igen bedømt som en af verdens bedste byer at bo i. Auckland er omgivet af storslået natur med vulkaner, havne og floder. På grund af det milde klima både sommer og vinter kan du nyde naturen året rundt. Med lystbådehavne, gode badestrande, rugby og tennis er der rigeligt med muligheder for en aktiv livstil. Tag med på en af vores sprogrejser til Auckland, hvor du kan opleve smuk natur og tilfredsstille din trang til udendørs aktiviteter.

Som at være på ferie

På vores sprogrejser til Auckland er der ingen, der behøver kede sig. Denne new zealandske storby er nemlig fuld af liv og interessante attraktioner. Du kan tage til en rugbykamp på Eden Park eller tage del i det pulserende natteliv på Karangahape Road. Og på Queens Street finder du førsteklasses shopping. Tager du med på en af vores sprogrejser til Auckland vil vi vove pelsen og påstå, at dit ophold vil føles mere som ferie end hårdt arbejde – og at du vil lære en masse engelsk alligevel.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.