Sabbatår

Sabbatår i New Zealand

Sabbatår i New Zealand
4.3
760
(760 bedømmelser)
4.3

Tilbring et sabbatår i New Zealand og lær at tale flydende engelsk. Uanset hvad dit nuværende niveau er, vil et fuldt sabbatår i New Zealand være nok til at få dit engelsk op på ekspertniveau. Vores innovative kurser er designet til at give et solidt fundament og gøre indlæringen sjov, sådan at du kan begynde at tale engelsk med selvtillid.

Sabbatår i New Zealand

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Udforsk vores destinationer

Sabbatår i New Zealand

Et sabbatår i New Zealand er en oplevelse, der vil forandre dit liv. Naturligvis bliver du meget bedre til engelsk, men det er mere end det. Du vil få erfaringer, der vil forandre dig på både det sociale og det personlige plan. New Zealand er et usædvanligt sted - langt væk fra det du kender men samtidig genkendeligt nok til at være en tryg ramme for dine eventyr. Et sabbatår i New Zealand er et møde med en ny kultur. Det er friheden ved at være langt væk fra dem derhjemme. Det er et møde med en smuk natur. Det er nye venskaber med folk fra hele verden. Et sabbatår i New Zealand er en oplevelse for livet.

Studer omgivet af fantastisk natur

Når du tager et sabbatår i New Zealand har du rigeligt med tid og lejlighed til både at lære engelsk og opleve disse smukke øer. Undervisningen på vores sprogskole er tilrettelagt, så du får det maksimale ud af din tid her. Vi tilbyder et tætpakket program af aktiviteter og udflugter, hvor det dramatiske og smukke landskab udgør et naturligt udgangspunkt. Med os kan du besøge vulkaner, bjerge og endeløse kyster. Men New Zealand byder også på byer, rige på kultur og attraktioner. Tager du et sabbatår i New Zealand kan du nyde det pulserende byliv og samtidig have naturen tæt på.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.