Programmer i Bristol

Programmer i Bristol
4.5
553
(553 bedømmelser)
4.5

Lær at tale engelsk i Bristol, og lær ét af Englands top-rejsemål at kende. Berømt for sin maritime historie, tilbyder Bristol også en lang række attraktioner, inklusiv nogle fantastiske festivaler under sommer-månederne. Uanset din alder og din erfaring i at tale engelsk, så er Bristol noget for dig.

Programmer i Bristol

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bristol
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bristol

Bristol

Lær engelsk i Bristol i det sydvestlige England, hvor vores sprogskole er centralt beliggende i en smuk, gammel bygning på et af byens historiske torve. Herfra er der nem adgang til mange af Bristols attraktioner. Du kan se et skuespil på the Theatre Royal, et at Englands ældste teatre. Du kan opleve levende musik på en bar eller i Colson Hall, hvor de store navne spiller. Lær om Bristols historie på det nyåbnede M Shed, hvor du blandt andet kan høre om byens industrielle fortid. De populærste sportsgrene her er fodbold, rugby og cricket, og der er masser af lokale hold at heppe på. Lær engelsk i Bristol, hvor der er kultur og uendelige aktiviteter at kaste sig ud i.

Mange kurser at vælge mellem

Er du klar til at tage dine engelskkundskaber til det næste niveau? På vores sprogskole i Bristol kan du skræddersy dit eget forløb, så det passer til dine individuelle behov og ambitioner. Du kan tilmelde dig et intensivt forløb med 32 lektioner om ugen. Hver sjette uge du studere, rykker du et niveau op. Lyder det en smule overvældende? Så kan du vælge et af vores mindre intensive kurser, hvor der er mere fritid til at deltage i Bristols sprudlende kulturliv, til at rejse rundt i England og til at hænge ud med dine nye venner. Vil du gerne have erhvervserfaring? Så kan vi hjælpe dig med at finde en praktikplads i Bristol. Det ser godt ud på dit CV og er en fremragende måde at lære engelsk på.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.