Programmer i Bournemouth

Programmer i Bournemouth
4.8
525
(525 bedømmelser)
4.8

Lær at tale engelsk i Bournemouth, på Sydkysten af England. Uanset om du vælger at melde dig til et kort intensivt kursus, eller at kombinere dine studier med fritid og rejser, vil du finde, at Bournemouth er det ideelle sted at bo og studere engelsk, med rigtig gode rejseforbindelser til resten af Storbritannien.

Programmer i Bournemouth

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bournemouth
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Bournemouth

Lær den engelske kyst at kende, når du kommer til Bournemouth for at forbedre dit engelsk. Som en populær stranddestination for sommerturister, er der masser som gør Bournemouth speciel. Moler fyldt med butikker og restauranter, flere universiteter og kollegier, et travlt natteliv, og en blomstrende kunstscene, gør Bournemouth til et interessant alternativ til London. Hvis du gerne vil studere i England, men foretrækker havet fremfor storbyen, så kan Bournemouth være lige det sted du leder efter. Du vil værdsætte strandlivet såvel som den lokale kultur, mens du lærer engelsk i Bournemouth.

Hvad du kan forvente i klassen

Lær engelsk i Bournemouth, og du vil være en del af et sjovt, støttende studiemiljø. Dit klasselokale er praktisk placeret, tæt på både downtown og strandene, så du vil være klar til sjov lige så snart dagens lektioner slutter. Mens du er i klassen, vil du drage fordel af veluddannede undervisere, som giver dig masser af personlig opmærksomhed, efterhånden som du lærer at håndtere dine nye færdigheder i engelsk. Dine lektioner vil anvende den bedste teknologi, og du vil tilbringe tid i sproglaboratoriet, hvor du kan arbejde med de ting du har sværest ved. Alle disse elementer arbejder sammen for at sikre, at du når dine mål med at forbedre dit engelsk i Bournemouth.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.