VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

College i USA

Forbered dig til college i USA med EF og få oplevelsen af ”the American dream”. Få følelsen af at studere i udlandet sammen med internationale studerende og bo hos en amerikansk familie eller på et kollegium. Vores skoler i USA tilbyder mange forskellige slags fag, som du kan vælge, som du ønsker. Studerende, der vellykket afslutter vores EF University Foundation Program, er garanteret optagelse på en af vores partnerinstitutioner, både college og universitet, i USA.

College i USA

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USA
By: New YorkSan FranciscoBoston

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

College i USA

Tag på EF University Foundation Program i USA med EF, forbereder dig til college og få oplevelsen af ”the American dream”. Opdage følelsen af at læse på college i udlandet sammen med internationale studerende og bo hos en lokal familie eller på et kollegie. Du vil læse forskellige fag alt afhængig af dine interesser kombineret med engelsktimer. Alle universiteter i USA kræver at studerende tager et universitetsforberedende kursus inden du læser videre på en bachelor på et lokalt college.

Studerende, der vellykket afslutter vores studie, er garanteret optagelse på en af vores 260 samarbejdsinstitutioner. Vi samarbejder med colleges i blandt andet New York, Boston, Florida, Montana, Santa Barbara og Santa Monica samt mange flere. Derfor kan du helt sikkert finde et college ophold i USA der passer til dig.

1 år på college i USA

Hvis du ikke kan vente med at komme afsted, og prøve følelsen af at gå på et college i USA, så kan du allerede starte eventyret i det amerikanske skolesystem og tage et high school ophold når du er fyldt 14 år. Dette vil give dig samme fantastiske oplevelse af livet i USA på helt tæt hånd. Når du er færdig med gymnasiet og er fyldt 18 år kan et EF University Foundation Program være en god idé. EF University Foundation Year klæder dig grundigt på til de udfordringer, der ligger i en længerevarende uddannelse i udlandet. Som støtte får du gode råd og vejledning fra en engageret universitetsvejleder, som hjælper dig med din universitetsansøgning, heriblandt at finde det rigtige studieforløb, besøge universiteter og hjælp til ansøgningsmateriale og ansøgningsfrister.

Hvad koster college i USA?

Kontakt en EF medarbejder i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og hvordan du kommer videre i din ansøgningsproces. Om du ønsker 1 års ophold på high school eller en EF Universitetsforberedelse kursus vil det blive en oplevelse du aldrig vil glemme. Du vil komme hjem med en følelse af faglig og personlig udvikling, og få minder for livet. Grib chancen og bestil en gratis brochure i dag!