VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

College i USA

Tag med EF på College i USA og få oplevelsen af "the American dream". Oplev eventyret ved at læse et år sammen med lokale amerikanske studerende og bo hos en lokal familie eller på et kollegie. Du vil læse forskellige fag alt afhængig af dine interesser, og føle hvordan det er at være en del af livet på et amerikansk college. De enkelte colleges udbyder mange forskellige slags fag, som du kan tilvælge som du har lyst. Vi samarbejder med colleges i blandt andet New York, Boston, Florida, Montana, Santa Barbara og Santa Monica samt mange flere. Derfor kan du helt sikkert finde et college ophold i USA der passer til dig.
College i USA

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og lederuddannelse
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USA
By: New YorkSan FranciscoBoston

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

1 år på college i USA

Hvis du ikke kan vente med at komme afsted, og prøve følelsen af at gå på et college i USA, så kan du allerede starte eventyret i det amerikanske skolesystem og tage et high school ophold når du er fyldt 14 år. Dette vil give dig samme fantastiske oplevelse af livet i USA på helt tæt hånd. Ellers kan du efterfølgende komme på et EF college i USA, når du er færdig med gymnasiet og er fyldt 18 år. Her er det vigtigt at er god til det engelske sprog, da et EF College Year ikke er et sprogprogram, men faglig undervisning med lokale studerende. For at blive optaget på et af de colleges i USA vi samarbejder med, skal du tage et 2-6 ugers forberedelseskursus på en af vores sprogskoler, der ligger tæt på det college du har valgt at studere på.

Hvad koster college i USA?

Kontakt en EF medarbejder i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og hvordan du kommer videre i din ansøgningsproces. Om du ønsker 1 års ophold på college eller high school vil det blive en oplevelse du aldrig vil glemme. Du vil komme hjem med en følelse af faglig og personlig udvikling, og få minder for livet. Grib chancen og bestil en gratis brochure i dag!