🐦Early bird er landet - få årets største rabat på op til 5.000 kroner ved tilmelding senest den 13. juni 🐦
Pakkerejse med gruppe
Pakkerejse med gruppe

Pakkerejse med gruppe

Det som er inkluderet er
  • Kurser
  • Fly og transfers
  • EF-kursusleder
Få minder for livet i en gruppe med nye venner, ledsaget af en EF-kursusleder på et altomfattende sommerkursus.
En komplet pakke
Fra fly tur/retur og transfers til undervisning, måltider og indkvartering er alt inkluderet i vores omfattende sommerrejse-pakke. Du kan vælge din drømmedestination, uanset om du vil studere i 2, 3 eller 4 uger, så håndterer vi alle detaljerne. Vælg en af vores internationale sommerskoler, og vælg International Language Campuses.
Ledsaget rejse
Første udlandsrejse og er du ikke sikker på, hvad du kan forvente? En erfaren EF-kursusleder vil være ved din side under dine rejser. De vil guide dig fra lufthavnen i dit hjemland, gå sammen med dig og støtte dig under din rejse. Med EF er rejsen en del af eventyret!
Erfaringsbaseret læring
Vores gruppesprogskurser fokuserer på at få dig til at bruge dine sprogfærdigheder - i og uden for klasseværelset. Vi tester dit sprogniveau, inden dit kursus starter, så vi kan placere dig i den rigtige klasse. Studerende opfordres også til at drage fordel af resten af deres dag: når man spiser med din værtsfamilie, spiller fodbold med nye venner eller udforsker en ny by med din EF-kursusleder.
Studiebesøg og udflugter
Vi flytter undervisningen uden for klasseværelset for at vise dig den lokale kultur. Studiebesøg, kulturelle udflugter og dagsture er en del af læseplanen. Tilføj ekstra aktiviteter ved at vælge fra en række EF-pakker for at drage fordel af dine omgivelser og se mere af din destination.
Action-packed aktiviteter
Takket være din EF-kursusleder begynder du hurtigt at interagere med dine medstuderende. Fra sightseeing og maleri til udflugter og sport bruger du dine helt nye færdigheder, mens du snakker med nye venner - kombinerer læring med masser af sjov.