Rejs med ro i maven

Det er obligatorisk at have en rejse-sygedækning, når man tager afsted på udveksling. Da vores udvekslingsstuderendes sikkerhed er vores første prioritet, har vi inkluderet en skræddersyet rejse-sygedækning til alle vores EF studerende. I finder den fulde police på www.erikainsurance.com.

Rejse-sygedækning

Hvis du bliver syg i udlandet, får noget stjålet eller forårsager skade på en persons ejendom, er hjælp bare et telefonopkald væk. EF-medarbejdere kender denne dækning. Vi ved, hvem vi skal ringe til, hvilke formularer der er behov for, og hvordan vi kan støtte dig. Rejse-sygedækning er vigtig, og det er derfor, vi automatisk inkluderer den til alle vores udvekslingsstuderende. Det handler om ro i sindet. Denne dækning er en del af de samlede omkostninger for programmet. Hvis du ønsker at give afkald på denne dækning, skal din egen dækning godkendes af EF, herefter vil et beløb svarene til værdien (10950 kr.) på Erika gruppedækning bliver fjernet fra din samlede faktura.

Sportsdækning

De fleste aktiviteter og sport, der er organiseret af din high school, er dækket, men nogle aktiviteter og sport udenfor skolen er ikke. Derfor er Erika Sport inkluderet i Rejse-sygedækningen. Din værtsfamilie har eventuelt en ATV, som du gerne vil køre, eller måske tager de dig med på skiferie, bungeejumping, vandski osv. Erika Sport sikrer, at du er ordentligt dækket for alle aktiviteter.

5 grunde til at Erika syge og rejsedækning automatisk tilføjes

Sikkerhed og tryghed

Vores deltageres sikkerhed er vores førsteprioritet. Sikkerhed for dig, dine forældre og for din værtsfamilie. Vi har samarbejdet med Erika Insurance Ltd. og deres partnere i mere end 25 år. Det betyder, at de kender EF programmerne og ved, hvem der skal kontaktes, hvis uheldet er ude.

Mindre administration

Alle udvekslingselever skal have en tilstrækkelig rejse-sygedækning, der dækker værtslandes krav for dækning af den studerende. Erika dækker dette. Ønsker du at bruge eget forsikringsselskab, skal dette tjekkes og godkendes af EF inden opholdets start.

Omfattende dækning for læge-sygehjælp

Selvom der er visse undtagelser og begrænsninger i policen, tilbyder Erika enestående dækning. Dette inkluderer nødvendige og akutte omkostninger til lægebesøg, hospitalsindlæggelse, ordineret medicin og akut hjemmeevakuering.

Dækning for programafbrydelse

Hvis du har brug for at vende hjem på grund af et meget alvorligt medicinsk problem eller en kritisk familieulykke, kan du være dækket af en returflyvning hjem. Hvis dit program afbrydes fuldstændigt grundet overstående, kan den ubrugte del af EF-programprisen refunderes.

Alt-i-én

Alt-i-én pakke. Udover omfattende sygehjælp vil du også være dækket ved tyveri, forsinkelser, programafbrydelse, ansvars- og juridisk dækning.

Kontakt os

Mandag-Torsday 10:00 - 17:00

Fredag 10:00 - 16:00

Strandvägen 13B, Box 5761

114 87 Stockholm

3393 6220

[email protected]