GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Matcher min bucketliste din?

Matcher min bucketliste din?

Besøge Irland

Hvis du har set P.S. I Love You ved du hvorfor Irland er på min bucketliste. Irland er kendt for den smukkeste natur med grønne enge, blomster, og generel skøn natur så langt øjet rækker. Irland byder også på folkemusik og hyggelige pubber – så om du er til storby eller natur har Irland det hele.

Lære at surfe

Kender du det, når du ser en bølge nærme sig ude i horisonten, og du vender dig for at blive klar til at fange den og ride ind mod stranden af den brydende bølge med vind i håret og solen i øjnene? Det kender jeg heller ikke, men det er helt sikkert noget jeg skal opleve – derfor står den på min bucketliste. Om det så er i Costa Rica, Spanien eller Californien så glæder jeg mig allerede!

Svømme i Singapore

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der er blevet fristet til at tage hertil af Instagram. Men på toppen af hotellet Marina Bay Sands ligger den legendariske Infinity pool, som er den højest beliggende pool i verden. Jeg tror, at selv de mest dedikerede strandløver vil springe strandturen over. Her kan du, mens du svømmer i 200 meters højde, nyde den travle storby Singapore.

Opleve Thanksgiving

Hvis du har set Friends ved du at Thanksgiving ikke kun er en stor dag – men også en stor kalkun. Men en ægte, amerikansk Thanksgiving, det gad jeg godt. Kalkun med tranebær, kartofler, søde kartofler og selvfølgelig græskartærten, som bliver spist med bukserne knappet op. Og når jeg så er der, så ville det ikke gøre noget at kunne udnytte og opleve Black Friday i USA.

Gå på Carries trappetrin

Vi bliver ved USA. Som pige kan du ikke tage til USA uden at slå et smut forbi 66 Perry St i West Village. Det er nemlig her Carrie bor i Sex and the City. Trappen er ikke svær at finde, da der er sat en kæde på trappen, fordi du ikke må gå op på den – men jeg skal stadig have mit billede mens jeg forestiller mig, at jeg står i en af hendes kjoler som hun netop har startet en trend på.

Opleve Hobitton Movie Set

Som du nok kan fornemme, er jeg meget glad for film. Men hvem ville ikke gerne til New Zealand og stå i de levende kulisser fra The Lord of the Rings og The Hobbit films (og måske flytte ind)? Det ser så magisk og hyggeligt ud. Og tro mig, jeg er sikker på, at man kan nyde den storslåede natur, selvom man hverken har set filmene eller læst bøgerne.

Hvordan skal din bucketliste se ud?Læs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op