GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Maria og den lyserøde elefant

Maria og den lyserøde elefant

Maria og den lyserøde elefant, er en skøn historie fra vores elev som var på sprogrejse i England, med EF.

Junioreleven Maria var i år på sprogrejse til England, hvor hun boede på Isle of Wight junior residence. På en tur til forlystelsesparken Thorpe Park vandt hun en lyserød elefant, der næsten var lige så stor som hende selv. Det var et venskab ved første blik. Men bekymringen meldte sig hurtigt: hvordan skulle den lyserøde elefant dog komme med Maria med hjem til Danmark?

Booker man et ekstra sæde i flyet? Kan han få lov at komme med som håndbagage? Eller må hun finde en værtsfamilie til ham i England og efterlade ham?

Én ting var sikkert – der var i hvert fald ikke plads i Marias kuffert.

Elefant på skrump!

Maria og hendes kursusleder ringede til EF og spurgte om råd. Kan man sætte den lyserøde elefant på slankekur? Kan han hægtes på en drone og flyve over Nordsøen? Flyvende lyserøde elefanter har (nogen) folk vel set før?

Sammen fandt vi en løsning: den lyserøde elefant kom i en vakuum-pose, og sammen med sine venner fik Maria suget al luften ud af sin nye ven. Spørgsmålet var, om han ville være lige så blød og fluffy, når han kom hjem?

Den lyserøde elefant kunne omsider være i kufferten, og Maria satte kursen hjem mod Danmark.

Flad eller fluffy?

Da Maria kom hjem pakkede hun straks sin fladtrykte ven ud. Maria skulle videre på ferie med familien, så hun krammede ham godt og grundigt farvel og rejste en uges tid. Da hun kom hjem igen havde hendes elefant-ven genvundet sin bløde og fluffy fylde. Og der er heldigvis masser af plads hjemme hos Maria og hendes familie, hvor de nu nyder hinandens selskab og de gode minder fra Isle of Wight.

Klik her for at se videoen med Maria, der vakuumpakker den lyserøde elefant.

Læs om vores junior sprogkurser med EF.Lær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op