GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Hvorfor skal du rejse med din bedste ven?

Hvorfor skal du rejse med din bedste ven?

Jeg kan ikke understrege nok, hvor fedt det er at rejse. Men at dele rejsen med en rejsemakker, ville det ikke være federe? Du ved – én, som interesserer sig for de samme ting som dig, har samme rejsemind og som du altid kan regne med. Hvis den perfekte rejsemakker også tilfældigvis var din bedste ven, ville det så ikke være perfekt? Her er ni grunde til, at din bedste ven også kan være din bedste rejsemakker.

1. Planlægningen bliver sjovere

Helt ærligt, ikke alle synes at planlægning er lige spændende. Men hvis du kan bruge dagen på at skrive med din bedsteven om den her lækre tapasbar i Barcelona, du har hørt om, eller har (et) spot fra en Harry Potter-film du bare skal se i Oxford, så kan planlægningen faktisk gå hen og blive sjov.

2. Pakningen bliver lettere

At pakke er værre end selve planlægningen, i hvert fald hvis du spørger mig. Men det hjælper at have nogen at dele sin pakkeliste med. Desuden pakker du (kun?) selv det mest nødvendige, når din ven pakker lettere end dig. Derudover kan det være du rent faktisk får pakket, i stedet for at fortælle dig selv, at du selvfølgelig gør det senere.

3. Flere interne jokes

I har sikkert allerede en hel masse, men I vil have endnu flere efter I har prøvet at  fare vild på Malta under en cykeltur, sidde en taxa med en skør taxa chauffør, eller bruge en hel aften ude med et japansk par, hvor I snakker om Aokigahara skoven ved Fuji.

4. Løs problemerne hurtigere

Det er helt normalt, når I bruger så meget tid sammen, at der kan være vaner ved din rejsemakker, som kan gå dig på. Ved at tale om det, kan I styrke jeres venskab og på den måde klare mere sammen. Desuden kender din bedsteven dig allerede bedre end de fleste, og ved derfor, hvordan det skal gøres godt igen. Det er en fordel, hvis I kan løse problemerne hurtigt –  det er jo ikke det, I skal bruge jeres energi på.

5. Gør det for Instagram’s skyld

Her er det smart at have din bedsteven ved din side. Ingen kender din ”gode side” så godt som din bedsteven, når det kommer til kameraet. Og om I så skal tage 30 billeder i træk, så vil din bedste ven altid gøre sit bedste for at du ser godt ud. Skub forfængeligheden til side, det er de sjove billeder i kigger tilbage på og husker de gode minder.

6. Interne kælenavne

Når I hele tiden møder nye mennesker på jeres rejse, er det svært at huske alle deres navne, så er det lettere at finde på sjove kælenavne. Pludselig handler jeres historier om ”de australske drenge” eller ”pigerne med partytricks”. Den sidste må I selv udforske ved jeres rejsedestination. Men I kan jo altid tænke på hvad andre mon ville stemple jer som.

7. Bryd komfortzonen

Hvis der er noget bedstevenner er til for, er det at bringe dig i pinlige situationer og at få dig til at prøve noget nyt. Når du rejser er det kun en fordel. Uden dem havde du måske aldrig dykket med hajer i Sydafrika eller deltaget i en all-you-can-eat taco konkurrence i San Diego. Det er altid godt at blive udfordret og få et ekstra skub, uanset om det er en ekstra taco eller at hoppe i vandet.

8. Fra to til én

Ved at tilbringe så meget tid sammen, vil i ikke kunne undgå at begynde at tænke ens. Selvom du elsker din ven for jeres forskellighed, kan det at have samme mentalitet når i rejser sammen være en fordel. På den måde kan i få den oplevelse at rejse alene, uden rent faktisk at rejse alene.

9. Rejs sammen og bliv sammen

Troede du allerede, at du vidste alt om din bedsteven? Ikke før I har rejst sammen. Ved at rejse sammen får I en dybere forståelse for hinanden og kan derfor bygge et stærkere tillidsfundament både i forhold til rejser men også i fremtiden. Desuden, hvad er en rejse og en fantastisk oplevelse uden en bedsteven at dele sin oplevelse med?

Rejs til mere end 50 destinationer med din venLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op