GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Interview: Fantastisk sprogrejse til Long Beach

Interview: Fantastisk sprogrejse til Long Beach

Melanie Myrholm, 16 år, har for anden gang rejst med EF og denne gang gik turen til Long Beach, USA. Hun rejste første gang til Australien, hvor hun boede hos en værtsfamilie, som hun blev rigtig glad for og fik lært rigtig meget engelsk. Melanie er blevet mere selvsikker på sig selv og vil helt sikkert bruge det, hun har lært, på hendes fremtidige rejser.

Hvordan kan det være, du valgte at tage på sprogrejse?

Jeg fik ikke rigtig lært noget engelsk i skolen herhjemme i Danmark, og fordi jeg elsker at rejse, tænkte jeg, at det ville være en god måde at blive bedre til et sprog og stadig være social med andre.

Boede du hos værtsfamilie eller på residence/campus?

Jeg boede på campus, hvor man var tæt på alle. Du er næsten aldrig alene, medmindre du gerne selv vil være det – så kan man altid gå ind på sit værelse. Du kan altid finde nogen at være sammen med, og det en god måde at komme tættere på hinanden. På min første rejse til Australien boede jeg hos en værtsfamilie, som jeg blev rigtig tætte med. Blandt andet fik jeg en knæskade, og familien var rigtig søde til at hjælpe mig.

Hvordan så en helt normal dag ud for dig?

Jeg står op, spiser morgenmad sammen med vennerne. Så har men enten en aktivitet først, og ellers tager man i skole og har undervisning. Det var også rigtig sjovt, at vi i klassen kom fra forskellige lande, for derfor blev vi også nødt til at kommunikere på engelsk med hinanden. Derefter spiste vi frokost. Der var dog lang kø nogle gange, men det okay, når man er sammen med sine venner. Derefter er der aktiviteter, hvor man bliver tættere med hinanden og skaber nye venskaber.

Hvordan var undervisningen i skolen?

Den var rigtig god. Jeg lærte rigtig meget, og lærerne var rigtig gode til at tage hånd om en. Det var også fedt, at vi alle var på samme niveau, fordi man derfor turde at sige mere. Man var derfor ikke så bange for at begå fejl. Jeg synes også, det var godt, at der var så meget mundtlig undervisning i forhold til skriftlig. Jeg synes også, at det er godt, man tager en placeringstest, før man tager afsted med EF, så du kommer i klasse med andre, der er på samme niveau.

Hvad synes du var det bedste ved din tur til Long Beach?

Venskaberne man fik. Det er et helt ubeskriveligt bånd, man får med hinanden. De internationale venner jeg fik er blandt andet fra Norge, Sverige og Spanien. Jeg skal måske besøge min ven i Spanien til påske, og min ven fra Spanien vil besøge mig i julen. Jeg tog blandt andet på en ekstra aktivitet til Las Vegas, som var den fedeste oplevelse. Vi måtte egentlig selv bestemme hvad vi ville lave, så jeg fik både set kasinoer og besøgt en masse butikker. Det helt vildt fedt.

Hvordan forberedte du dig på din sprogrejse til Long Beach?

Jeg havde rejst med EF før, så det var ikke noget problem for mig. Men My EF hjalp, fordi jeg skrev med rigtige mange forskellige mennesker, spurgte ind til hvordan deres niveau lå og fandt ud af hvem, der lå på samme niveau som mig. Det var også en god måde at finde ud af, hvem man kunne med og blive venner med, inden vi mødtes i Long Beach.

Hvordan føler du, at du har udviklet dig?

Jeg har udviklet mig sygt meget socialt. Jeg kan godt være genert, men jeg synes, jeg er blevet bedre til bare at snakke med folk og være mere åben. Samtidig er jeg blevet bedre fagligt. Mine engelskfærdigheder er blevet meget bedre, og jeg tør sige mere på engelsk nu. Jeg har også fået en bedre kulturforståelse. Man kommer jo til at møde så mange forskellige mennesker og kulturer, så det synes jeg er rigtig fedt.

Hvad var det bedste ved at være på en sprogrejse?

Helt klart de venskaber man får, fordi vi alle er der af den samme grund. Så man kommer meget tættere på hinanden. Og da de andre komme fra et andet land end Danmark, fik jeg også snakket meget engelsk med dem.

Hvad er dit råd til andre, som gerne vil på sprogrejse?

Hver åben og hold dig ikke tilbage. Du skal bare springe ud i det og ikke være bange for at lave fejl. Du skal være klar på at få en rigtig fed tur. De fleste er der jo af samme grund som dig selv. Nyd det, imens du er der! Du skal ikke dømme andre, før du har lært dem at kende. Det kan jo være, de er rigtig søde.

Hvorfor valgte du at rejse med EF, og vil du anbefale andre at rejse med EF?

Første gang, jeg rejste med EF, var det fordi jeg rigtig gerne ville til Australien. EF var rigtig gode til at reklamere sig selv og var rigtig hjælpsomme, hvis jeg havde nogen spørgsmål eller var i tvivl om noget. Jeg vil helt klart anbefale andre at tage på en sprogrejse med EF, fordi det er en uforglemmelig rejse, man ikke kommer til at fortryde at tage på. Du kommer til at opleve så mange fede ting og får mange uforglemmelige minder, samt nye venner for livet.

Vil du også afsted på en sprogrejse med EF?Bestil en gratis brochure her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op