Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Derfor skal du lære engelsk i Australien

Derfor skal du lære engelsk i Australien

Australien. Bare navnet giver én lyst til at rejse. Næsten alle kender nogen, der har rejst eller studeret i Australien, og giver deres oplevelse 10/10. Ja, det ligger lidt langt væk – men Australien gør op for sin geografiske isolering på mange måder, og er et billedskønt sted at lære engelsk.

Her er bare nogle enkelte grunde til at lære engelsk i Australien:

Varme året rundt

Australien er ikke kendt for køligt vejr. Faktisk vil din rygsæk være til den lette side, når du rejser til Australien: shorts, t-shirts, kjoler, sneakers, sandaler, badetøj og en god solhat, selvfølgelig, vil være din basis garderobe. Tager du afsted om vinteren? Smid en let cardigan, cowboy eller læder, og et par jeans med i tasken. Mere behøver du ikke!

Cool byer

Fremtidens studerende er forkælede, når det kommer til valget mellem Australien store byer. Mellem Brisbane, Sydney, Perth og Melbourne er der smukke strande, fantastisk mad, smukke parker, cool kultur, fede events og urbansk kultur året rundt. Længere ude ligger Adelaide og Hobart, som også er værd at besøge – specielt hvis du kan lide kunstfestivaller, vin, historie og alt, der har med lækkert kunsthåndværk at gøre.

Multikulturel indflydelse

Det moderne Australien er i stor grad præget af immigration – og dets mad, kultur og nabolag viser det. Melbourne er specielt kendt for dens kulturelle mix og har restauranter, der passer hertil. Derudover kan du altid få en lækker kop kaffe, takket være bølgen af italienske immigranter i starten af det 20. århundrede (grazie mille!).

En eventyrlig road trip

Hvis man ser bort fra de store byer, er Australien et fantastisk sted at udforske. Verdensklasse strækninger med strande, regnskove, bush-områder, vandområder, vinland og den røde ørken kronet af Uluru er bare nogle af de steder, du vil komme igennem. En populær måde blandt rejsende at se Australien på, er ved at købe en second-hand autocamper med nogle venner og tage en road trip gennem landet, og så sælge den, når man er færdig med sin rejse. Essensen af frihed!

Gateway til Sydøstasien

Når vi snakker om at rejse, så er Sydøstasien ikke mere end en stenkast væk: Bali, Thailand, Vietnam og Cambodia er alle sammen populære destinationer blandt studerende og Aussies selv – og de er overraskende tæt på, når du er på de kanter.

Aussie-accenten

Selvom det måske ikke er på din agenda at få en australsk accent, er det en charmerende og sjov accent at høre i din dagligdag, og at lære nogle Aussie udtryk, vil sikkert blive et højdepunkt på din rejse Down Under.

Bliv hængende og arbejd

Har du brug for at arbejde, mens du studerer? Australske studievisums tillader dig at arbejde op til 20 timer om ugen (mere end i mange andre engelsktalende lande), og du kan nyde godt af Australiens relativt høje minimumsløn indenfor restaurations-, hotelbranchen og salg. Hvis du vil blive i længere tid, giver Work og Holiday programmet unge mennesker muligheden for at blive og få værdifuld arbejdserfaring.

Lær engelsk i Australien med osLæs mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra Sprog