GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Den globale #trashtag challenge – og hvordan EF deltog

Den globale #trashtag challenge – og hvordan EF deltog

The #trashtag challenge startede som en simpel opfordring til handling. Den bad folk verden over om at mobiliserer sig til kamp for miljøet, finde et lokalt område, der trængte til oprydning og uploade billeder af deres handling. Disse posts blev et digitalt aftryk af et løfte om at bevæge sig mod en mere økologisk og miljøvenlig livsstil. I løbet af et par uger voksede antallet af posts til mere end titusinder, og udfordringen begyndte at få en masse international opmærksomhed.

Med EF skoler rundt om i hele verden, som huser internationale studerende, der har interesse i at spille en aktiv rolle i deres værtsbys fællesskab, gav vi dem udfordringen og var overvældede af modtagelsen.

Vi blev endnu engang mindet om, at vores elever mestrer princippet om, at på trods af de mange kulturer, vores verden består af, deler vi det samme hjem og det samme mål: at beskytte og bevare det til mange generationer fremover.

Her er et udvalg af de tiltag vores studerende tog, og en lille beskrivelse, der beskriver deres aktivitet.

1. Bristol

”I Bristol ville vi vise eleverne, at vi virkelig sætter pris på området omkring skolen, og vi vil have det bliver ved med at være rent og smukt. Så vi tog til Queen Square & Riverside-områderne for at rydde op. Det var en hel holdindsats, og mange forbipasserende stoppede for at kigge på os i vores Hi-Vis-jakker og EF-hættetrøjer! Det viste forhåbentlig hele skolen og lokalsamfundet, at selv en lille smule holdindsats kan gøre meget!”

2. Rom

”Her hos EF Rom tog vi til Villa Borghese, én af Roms offentlige parker, for at rydde op. Det, jeg satte mest pris på, var, at lige så snart jeg foreslog aktiviteten til eleverne, blev nogle af dem allerede dybt involveret. De hjalp med meget af organiseringen, og jeg lagde mærke til det ægte engagement i at gøre det. Selv hvis det kun var en to-timers aktivitet, er disse initiativer med til at hjælpe dem med at føle sig ansvarlige for vores planet. Jeg valgte dette sted, fordi det er tæt på skolen, så de ser den som en del af deres hverdag, og det virkede, for de ryddede op, som om det var deres hjem. I slutningen af første udfordring var jeg så stolt af at være en del af dette fantastiske verdensomspændende initiativ! #ef #efrome #trashchallenge”

3. San Diego

”Vi elsker San Diego. Vi havde vores første årlige strandoprydningsdag i dag på Ocean Beach og Dog Beach. Tak til vores 100 studerende og personale for at hjælpe til på denne specielle dag!”

4. Santa Barbara

”Hvert år gør EF Santa Barbara noget for Earth Day. I år ryddede vi op på strandene en smule tidligt, fordi vi ville være sikre på, at alle vores studerende var inkluderet i Earth Day-fejringen inden deres afgang. EF Honolulu og EF San Diego deltog også i strandoprydningen i år, og vi håber, at de vil fortsætte med at deltage hvert år fremover.”

[

](https://www.ef-danmark.dk/blog/wp-content/uploads/sites/29/2019/04/Santa-Barbara-2.png)

5. Washington D.C.

”Studerende fra EF Washington ryddede op i Takoma, mens de lærte om vigtigheden af at rydde døde planter og rødder op. Så meget at lære og gøre.”

6. Playa Tamarindo

”Costa Rica har målet at være det første plastikfrie land i 2021. Lige nu er vi dog nødt til at se virkeligheden i øjnene og tage ansvar og uddanne os selv. #EFPlayaTamarindo og deres studerende er en del af samfundet, og har derfor taget aktion ved at gå ud og rydde op på strandene! En utrolig oplevelse, der viser, hvor meget mere der skal gøres!”

7. Bournemouth

”Det er ikke nogen Planet B. Vær en del af løsningen, ikke forureningen. Gør det for en grønnere planet!”

8. Madrid

”I løbet af vores tur til Alicante besluttede vi at deltage i #trashtag challenge. Vi var på Mucha Vista stranden i San Juan, 10 km fra Alicante, og vi rensede 100 meter strand på bare 15 minutter. Vi fandt så meget skrald, at vi ikke selv kunne tro det. Gennem processen var det godt for de studerende og os selv at forstå, præcis hvor nødvendigt denne form for initiativer er i dag.”

9. Berlin

”EF Berlin var ekstremt stolte af at deltage i #trashtag challenge med alle vores studerende, hvor vi samarbejdede om at rydde op på skolen omkringliggende områder. En speciel tak til alle de studerende, der deltog.”

10. London

”Hvis du vil hjælpe planeten, så gør noget nu!”

11. Toronto

”Rydder op i nabolaget!”

12. Seattle

”EF Seattles studerende tog handling og hjalp med at rydde op på TESC campus.”

13. Malta

”Hvert år betyder denne dag meget for vores skole og de studerende. Der er en høj efterspørgsel efter handling i lokalsamfundet, og det er ekstremt populært for vores elever at gøre det på denne måde. Vi havde så mange studerende, der hjalp med at rydde op på stranden efter en stor storm, der havde skyllet en masse skrald op på stranden. Fra sugerør til bildæk. Det var fantastisk at se, hvordan vi kunne give tilbage til lokalsamfundet, og hvor meget affald vi fik samlet. Stolte kunne vi se, at stranden så super ren ud, da vi var færdige.”

14. Nice

”@EFNice i aktion for vores planet!”

15. New York

”Vi tog til Tarrytown for at rydde op i vores parker og grønne områder. Det er altid vigtigt at give tilbage til samfundet og passe på vores smukke planet.”

16. Vancouver Island

”Fantastisk strandoprydningsdag! Over 20 pund skrald blev fjernet fra én af Victorias mest populære strande. Vores studerende elsker havet og vil gerne hjælpe. Super hold. Tak til alle de involverede og lad os fortsætte det gode arbejde!”

17. Boston

”Glædeligt forår! Det er fantastisk, hvad man kan udrette på bare 30 minutter, når man arbejder som et hold. Tak til alle de studerende og personalet, som hjalp os med at rydde op på skolen og i nabolaget. Lad os blive ved med at stræbe efter at holde Boston ren og smuk.”

18. Oxford

”Starter ugen med #trashtagchallenge. Det bliver ikke meget bedre, end når man giver tilbage.”

19. Perth

”Studerende fra vores skole i Perth tilsluttede sig Sea Shepherd Perth til én af deres årlige strandoprydningsdage. Studerende har tidligere tilsluttet sig Sea Shepherd, når de har ryddet op på Scarborough Beach. Denne gang fik Perths aktivitetsmanager, Ben, selskab af studerende, da de ryddede op på Leighton Beach i North Fremantle med omkring 50 andre lokale, der sammen samlede og sorterede en kæmpe mængde affald.”

20. Miami Beach

”Strandoprydning! #trashtag”

21. Malaga

”EF Malaga deltog i den globale #trashtag challenge. Vi ryddede op på Pedregalejo Beach.”

22. Auckland

”Glens klasse tog til Mission Bay for at deltage i #trashtag challenge. Det var en behagelig overraskelse at se, hvor ren Auckland som helhed allerede er… men små initiativer som dette hjælper med at gøre den endnu renere. Denne sjove og uddannende eftermiddag har også ledt til skabelsen af vores nye Trash Collection Club, så lad os få gang i den! I gør os stolte! #efauckland #efmoment”

23. Eastbourne

”Eastbourne gik ud i sidste uge i forbindelse med ’Plastic Free Eastbourne” for at indsamle skrald på stranden. Det er en del af et større miljøprojekt, vi i øjeblikket er i gang med på skolen.”

[

](https://www.ef-danmark.dk/blog/wp-content/uploads/sites/29/2019/04/Eastbourne-2.png)

24. Paris

”Hjælper med at holde Lysenes By ren!”

Studér et sprog på én af disse miljøvenlige destinationerLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op