Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

6 magiske destinationer i foråret til din rejse bucket liste

6 magiske destinationer i foråret til din rejse bucket liste

Efter at have ligget i dvale i ferien med en snedækket udsigt, er foråret den perfekte tid til at opleve alt, der har været gemt væk på ny. Med sjove festivaler, smukke blomster, og årstidens mad, så er foråret fantastisk – måske endda magisk. For at skåne dig i at gå glip af alt det foråret har at byde på, har vi sammensat en hurtig liste over vores top 6 magiske forårsdestinationer til din rejse bucket liste. Værsgo!

1. The Huntington Library i San Marino, Californien

Der er magi at finde året rundt på Huntington Bibliotek, men i foråret er der lige lidt bedre. Du finder nemlig 12 særligt dyrkede haveområder, inklusiv kaktus-, rosen- og japanske haver. I alt kan man opleve mere end 15.000 plantearter, og flere unikke begivnheder i foråret, hvor blomsterne står i fuldt udspring. Gennemsnits-temperaturen ligger på 18,3 grader, hvilket gør det til en oplagt destination for dem, som gerne vil gå fri fra de kolde vintermåneder. Køreturen er ikke langt fra Los Angeles eller San Diego, og giver dig et smukt afbræk fra bylivet.

2. Tulipaner og meget mere i Portland, Oregon

Når du tænker på Pacific Northwest i USA, kan du måske forestille dig mørke regnvejrsdage, men bare vent til sæsonen for tulipaner viser sig. Kun 50 km syd for Portland finder du 40 hektar fyldt med tulipaner. Hvis du troede du havde set tulipaner i Holland, så må du ikke gå glip af Wooden Shoe Tulip Fetival i Woodburn. Et andet smukt spot i foråret er Crystal Springs Rhododendron Gardens, som er en smuk botanisk have, som udfolder sig sent i marts.

3. Hanami i Tokyo, Japan

Tokyo står øverst på mange rejseinteresseredes bucketlist. Byen er kendt for dens impornerende skyskrabere, innovative gastronomi, tekniske fremsynethed og helt unikke mode og er de seneste år blevet indbegrebet af cool. Den populære fodgængerovergang i Shibuya er en af de mest populære steder for rejsende at udforske, men hvert år i to uger i foråret, falder øjenene på træerne. En must-see lokation er Meguro River eller Utsubukiyama Park, hvor kirsebærtræerne lyser op om aftenen.

4. Forår i Paris

Du har sikkert hørt om hvor fantastisk Paris er i foråret. Som en af de mest elskede byer i verden året rundt, er der alligevel noget helt specielt og magisk i marts og frem til maj, efter en kold og grå vinter. Byen bliver til et galleri af blomster i fuldt flor, blå himmel og fyldte fortovscafeer. De lokale museer fejrer forårets ankomst med legende temaer, mens sportsfans og musikelskere følger med i French Open og lytter med på Saint-Germain Jazz Festival.

5. Cherry Blossom Festival i Washington D. C.

Når du tænker på Washington D. C., kan episoder fra House of Cards eller Scandal hurtigt krydse dine tanker, men hvert år i marts viser byen sig fra sin blødere side. Gaderne er fyldt op med flotte lyserøde blomster, og kirsebærtræerne begynder at blomstre. Det var en gave fra den japanske kemiker Jokichi Takamine, og blev givet som symbol på venskab mellem Tokyo og Washington D.C. tilbage i 1912. Lokale har nydt dem så meget, at der endda er en månedlang festival hvert år, for at fejre deres blomstring.

6. Jardin Majorelle i Marrakech, Marokko

Når du tænker på Marokko, forestiller du dig sikkert varmt vejr og gyldendt sand, men denne ørkenby er fyldt med frodige oaser. Marrakech blomstrer i foråret, og har hele 54 offentlige haver. Den mest populære have er Jardin Majorelle. Den er designet af den franske orientalistkunstner, Jacques Majorelle i en periode på næsten 40 år, og er senere blevet restaureret af modedesignere som Yves Saint Laurent og Pierre Bergé – det er virkelig et magisk sted.

Rejs og lær et sprog dette forårMere information

Del denne artikel

Seneste artikler fra Rejser