GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

6 måder at holde kontakten med dine internationale venner på

6 måder at holde kontakten med dine internationale venner på

At skabe forbindelser med internationale venner er både givende og udfordrende. Først kan de store oceaner, sprogbarrierer og modsatte kulturer virke skræmmende. Alligevel lærer de dig deres unikke perspektiv på verden og giver dig værdifulde lektioner. De åbner døre til nye oplevelser og dyrker en følelse af forbindelse, som du måske ikke finder i dit hjemland. Det er en gave at have internationale venner.

Gennem en blanding af teknologi, udholdenhed og fantasifuld tænkning nyder kammerater på lang afstand over hele kloden den slags fælles oplevelser, der giver meningsfulde og livslange venskaber – alt sammen fra deres trygge rammer derhjemme.

1. Planlæg en virtuel filmaften

Selv når I er tusindvis af kilometer fra hinanden er det stadig muligt for dig og dine internationale venner at lave popcorn og bingewatch film sammen. Takket være dagens teknologi kan venner, der har lang afstand, planlægge filmaften mandag, YouTube tirsdag og Rom-com PJ-fester. Online platforme som Kast og TwoSeven muliggør delt streaming af populære tjenester som Netflix og YouTube. Ved blot at se jeres foretrukne shows sammen deler I kulturer, sprog og griner sammen. Inden du ved det vil du forstå replikker på forskellige sprog og dele tv-relaterede interne vittigheder med hinanden.

2. Tag online quizzes og spil sammen

Videochat mens du spiller et computerspil med to spillere, ring til hinanden gennem Xbox eller søg efter en tilfældig online quiz for at lære om hinandens særligheder.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er multiplayer-spilleværktøjet Jackbox fyldt med forskellige spil. Fra rap konkurrencer til mord mysterium magi er dette en nem måde at grine og glemme afstanden, der adskiller jer. Mens en person har brug for at eje det fysiske spil, kan alle andre oprette forbindelse til det via en enhed, der har forbindelse til internettet.

3. Hold kontakten på den gammeldags måde

Breve og postkort har stadig deres plads til at nå ud til ens udenlandske venner. Breve giver dig plads og tid til at samle historierne i dit liv og til at dele aspekter af din kultur med din udenlandske ven. Postkort tilbyder dem billeder af landskabet omkring dig. Der er dele af hinandens verden, som fjerne venner ikke får at se, og disse værktøjer viser disse skjulte dele af hinandens liv.

4. Start en bogklub

Vælg en bog I skal læse hver måned. Emnet er op til jer; vælg en der er på den splittende side og se de sjove opvarmede debatter udspille sig, eller vælg en der diskuterer universelle følelser og lær om dine venners følelsesmæssige sider. Planlæg et regelmæssigt videoopkald med dine venner for at diskutere, debattere og sammenligne jeres kulturer imens i har masser af snacks.

Hvis du ikke kan oprette et virtuelt møde, er det tid til at skrive Whatsapp-essays og litterære breve. Der er altid en måde at oprette forbindelse på – og alt dette koster kun nogle enkelte stykker slik, en spændende roman og lidt fritid. Hvilken lille pris at betale for en så værdifuld investering i din sprogfærdighed og vennekreds!

5. Vær kreativ!

Undersøgelser viser, at det at engagere den kreative side af hjernen, mens du træner et sprog, er en af de mest effektive måder at lære på. Internettet har utallige muligheder for at være kreativ sammen med en langdistance ven. Hvis du kombinerer det med at tale, læse eller skrive på det sprog du gerne vil lære er du sikker på at fremme dine evner. Hvorfor ikke starte en vlog sammen? Eller lære et instrument sammen? Hvad med at udfordre hinanden med træningsapps? I kan endda meditere sammen med apps som Headspace. Der er meget at gøre derude så bare begynd at tænke uden for boksen.

6. Brug de sociale medier

I skal selvfølgelig udnytte de sociale medier. Del dumme memes som du ved vil få dine venner til at grine, send hinanden en motiverende morgenbesked og opret gruppechats, hvor du kan begynde at diskutere den nye vlog-idé. Vores platform, EF Campus Connect, gør det muligt for studerende at holde kontakten, selv efter deres sprogkursus i udlandet er afsluttet.

Regelmæssige indtjekninger på diverse platforme som denne vil forstærke din passion for sprog og kultur samt kultivere eller styrke uerstattelige venskaber.

Vil du gerne få en oplevelse med din ven? Rejs ud i verden med EF.Læs her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op