GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 superhelteserier, du kan lære engelsk med

10 superhelteserier, du kan lære engelsk med

Udover at lære sprog er min yndlingsbeskæftigelse at se superhelte TV serier og film. Hvorfor? Fordi jeg ville ønske, jeg kunne få ting til at flyve på tværs af lokalet med mine tanker. Eller teleportere mellem steder, så jeg ikke behøver køre derhen (trafikpropper er det værste). Hvis du har det ligesom mig, så bliv ved med at læse.

Her er de bedste superhelteserier, du kan lære engelsk med:

1. Titans

Frisk fra DC’s nye streamingtjeneste har vi Titans. Titans er en anderledes udgave af den klassiske serie Teen Titans. Batmans tidligere makker, Dick Grayson (AKA den første Robin), leder en trio af superhelte – fyrige Kory, formskiftende Gar/Beast Boy og det skræmmende dæmonbarn Rachel/Raven – på en mission for at finde ud af hvorfor folk jagter dem, mens de bekæmper kriminalitet.

2. Daredevil

Denne mørke serie var det første Marvel-Netflix samarbejde på streamingtjenesten – og den er meget bedre end filmen med Ben Affleck (undskyld, Ben). Matt Murdock er en blind, ung advokat, som opdager sine superheltekrafter, som han bruger til at bekæmpe organiseret kriminalitet i Hell’s Kitchen distriktet, Manhattan. Lyt til New York accenten.

3. Heroes

En “oldie but goodie”. Serien følger normale mennesker rundt i verden, som opdager, at de har superkrafter og skal forhindre en global katastrofe. Historien bliver en smule fjollet efter første sæson, men den er sjov at se med dens forskellige hold af skuespillere og forskellige engelske accenter.

4. The Flash

Folk var skeptiske, da denne serie om én af DC Comics’ mest berømte helte blev annonceret, men den har vist sig at være en sjov serie fyldt med ikoniske karakterer og masser af superhelte action. Hvis du leder efter lettilgængelige historier, og selvfølgelig en amerikansk accent, er dette serien for dig.

5. The Gifted

Hvis du er fan af X-Men fra Marvel Comics, vil du synes godt om denne serie, der handler om superhelteholdet, der på mystisk vis er forsvundet, og efterlader andre mutanter til at kæmpe for dem selv. Smid nogle referencer til X-Men karakterer ind fra de sidste 50 år plus et manuskript, der er nemt at følge, og du har den perfekte superhelteserie.

6. Agents of S.H.I.E.L.D.

Den første Marvel serie, der til at starte med red på succesen af The Avengers filmene. Serien følger de hemmelige agenter fra undercover organisationen S.H.I.E.L.D., som arbejder både med og imod supermennesker for at beskytte verden. Ligesom The Gifted er den nem at følge med i, og sproget er nemt at forstå (selvom de godt kan lide at finde på en masse fiktiv videnskab, så det skal du ikke bekymre dig med at lære).

7. Legion

Serien handler om David Haller, som (SPOILER) er en mutant med flere personligheder, som hver især har deres egen superkraft. Den hænger sammen med X-Men universet, men kun uofficielt. Med en unik retro-moderne vibe og komplekse karakterer – og et manuskript der passer hertil – er det en af de svære fortællinger at forstå på listen. Ideel for dygtige elever!

8. Black Lightning

Jefferson Pierce er en pensioneret superhelt, der hedder Black Lightning, som har superkraften at kunne generere elektricitet. Han bliver kaldt tilbage, da en kriminel bande angriber hans nabolag. Den er sjov og nem at se, og det engelske sprog er til at forstå.

9. Cloak & Dagger

Hvis du er fan af teenagedramaer, er her superhelteudgaven. Tandy og Tyrone er high school studerende i New Orleans, som opdager, at de har delt en traumatisk oplevelse – for ikke at nævne deres superkrafter.

10. Supergirl

En længe ventet uddybning af Supermans kusines, Supergirl, liv. Hun følger Kara Zor-El, mens hun beskytter verden mod supermenneskelige trusler, mens hun holder styr på et lige så dramatisk personligt liv. Ligesom de fleste andre serier på listen, er det ikke den mest komplicerede serie at forstå, men derfor er den god at lære engelsk med – så ingen klager herfra!

Studér engelsk med EFLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op