GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 skjulte perler i Miami

10 skjulte perler i Miami

10 skjulte perler i Miami er en guide til dig som gerne vil ud og opleve mere af Miami.

Miami er et strandparadis, et favoritsted for stilikoner, en shoppers mekka og et af verdens bedste steder at få et skud D-vitamin. Men der er meget mere til denne strandby – og jeg er her for at introducere dig til nogle af de skjulte (og i nogle tilfælde lidt skæve) perler.

1. SuViche

Wynwood er kendt for bydelens vægge med graffitikunst, og efter en god spadsertur forbi væggen, vil jeg anbefale et pit-stop hos SuViche, en japansk-peruansk fusionsrestaturant. Restauranten er blot et eksempel på de spændende kulturelle fusioner der definerer madkulturen i Miami.

2. Soho Beach House

I stedet for at hænge ud ved en af de overfyldte og super turistede strande langs Ocean Drive, kan du tage nordpå til Soho Beach House. Her kan også være småtravlt , men det er et godt sted at spotte kendte mennesker – så lad paparazzien vise vejen! Hvis kendisserne kommer her, så må det jo være godt, ikke?

3. Hyde Beach Club

Selvom stranden måske ikke er noget for dig, så er Hyde Beach Club stedet at tage til for at opleve vilde pool parties.

4. El Fresco

I udkanten af Little Havana har Dave “Krave” Fila, en lokal helt og talentfulde gadekunster, bevaret El Fresco. El Fresco er et fedt udendørs spot med Dave’s kunstværker, en scene kendt for spontane forestillinger og forskellige madboder, så du kan få styret din hang til både mad og kunst.

5. Wat Buddharangsi

Redlands er kendt for sine farmer markets og frugtboder, men det er også et godt sted, at komme helt i zen i Miami’s Theravada buddhistiske tempel, Wat Buddharangsi. Nyd spiritualiteten og mød munkene der passer stedet.

6. Stone Age Antiques

Hvis du er til vintagefund og billig shopping, så er Stone Age Antiques på Miami River et sted for dig. Her tilbydes masser – og med masser mener jeg MASSER – af sjove ting at se på og købe.

7. Rouge in North Beach

Rouge er en af Miamis bedste franske restauranter, og restauranten er særligt kendt for sit mix af den franske og marrokanske kultur. Maden bør man prøve, men det er den tilhørende gård i marrokansk stil med bougainvillea planter og lejlighedvise jazz konceter, som virkelig gør stedet til noget helt særligt.

8. The Cafe at Books & Books

Bog elskere, glæd jer! The Cafe at Books & Books – som findes to steder i byen – er en café og boghandel, som serverer mad hele dagen. Brunch er stedets mest populære måltid, og hver fredag og lørdag aften kan du opleve levende musik– helt gratis. (Og så er der selvfølgelig mulighed for at få din bog signeret af en af de mange besøgende forfattere).

9. Manatee Bend Park

Hvis du drømmer om at se en søko, så er Manatee Bend Park stedet at tage til. Selvom Miami ikke er kendt for en masse grønne områder, så er Manatee Bend Park en skøn lille oase. Læn dig tilbage og slæng dig i græsset, hvis du er heldig spotter du måske en søko eller to.

10. Stiltsville Houses

Hvis du har brug for forkælelse og “mig tid”, så skal du leje en af de syv  Stiltsville houses. Husene kan dateres årtier tilbage og har fået deres navn, fordi de er bygget på pæle i vandet ud for Miami’s kyst. Du skal bruge en båd for at komme dertil, en masse kontanter (og i øvrigt en hel del forhåndsplanlægning), men hvis du er til forkælelse og elsker at udforske nye og anderledes steder, så er det her noget for dig.

Vil du opleve Miami med EF?Lær mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op