Already booked with EF and have questions? Call us at 33 13 16 00
EF University Foundation Program
EF University Foundation Program

EF University Foundation Program

Få de nødvendige færdigheder til at komme direkte videre ind på et bachelor program i Storbritannien, Irland, USA, Canada, Australien, Tyskland eller Frankrig.
30/32 Lektioner / uge
(40 minutter per lektion)
  • Længde:
    6 måneder / 9 måneder / 11 månder
  • Startdato:
    September/ January / April /

Programoversigt
EF University Foundation Program (UFP) er et 6, 9 eller 11 måneders studieprogram, der hjælper internationale studerende med at opfylde sproglige og akademiske adgangskrav for at kunne komme ind på universiteter i udlandet . Dette program er beregnet til studenter og bygger bro mellem en studerendes tidligere uddannelse og krav på universiteter i udlandet.
Dette forberedelsesår på er obligatoriske for studerende, der søger videregående uddannelse i Storbritannien og anbefales stærkt til studerende, der ønsker at studere i Irland, USA, Canada, Australien, Frankrig eller Tyskland. I Tyskland fokuserer EF University Foundation Program på at forberede gymnasiekandidater på optagelsesprøver på universitetet.

Få færdighederne til at få succes
Vores EF University Foundation-program forbereder dig grundigt på udfordringerne på en videregående uddannelse. Du lærer væsentlige studiefærdigheder såsom essayskrivning, kritisk tænkning og forskning samt akademisk terminologi.
Afhængigt af dit valg af land og emne tilbyder EF en række akademiske specialer, som giver dig adgang til næsten alle bacheloruddannelser.

Gennemgør dine sprogkundskaber
EF University Foundation Program giver dig den træning, du har brug for for at kunne opfylde alle krav til universitetsoptagelse. For at kvalificere sig til de fleste bacheloruddannelser i engelsktalende lande har studerende generelt brug for en IELTS-score på mindst 6.0 eller TOEFL på 550 PBT/213 CBT/81 IBT eller derover.
For studerende, hvis sproglige evner endnu ikke er stærke nok, kan et ekstra studieprogram, EF Language Preparation Program, være nødvendigt for at hjælpe med at etablere et stærkt sproligt flydende grundlag for at opfylde tilmeldingskravene til ethvert EF University Preparation-program.

Garanteret optagelse
Udover dine studier vil du modtage dedikerede University Application Workshops med uddannede lærere designet til at navigere i processen med at vælge og ansøge om en uddannelse. Ydermere vil din University Pathways Manager være klar til at give dig en-til-en assistance og rådgivning, organisere besøg på universiteter og sikre, at du overholder kritiske deadlines for at maksimere dine chancer for at blive accepteret på dit drømme universitet.

Capstone-projektet
Studerende, der er tilmeldt et 9 måneders University Foundation Program, en Pre-Master's eller en Pre-MBA, vil gennemføre Capstone-projektet i løbet af deres tredje semester. Designet til at forberede dig til den type arbejde, der kræves på universitetet. Du vil eksempelvis skulle udføre intensiv forskning om et emne, skrive en formel opgave med citater og formatering eller gennemføre en mediepræsentation af dine resultater foran et panel af lærere.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Du vil avancere mindst ét sprogniveau hver 6. uge* hvis du deltager i alle lektioner og udfører alle opgaver. Vores metode garanterer, at du gør maksimale fremskridt – ellers studerer du gratis, indtil du når næste niveau. *Dette kan variere for andre sprog end engelsk.