🔆få vores sommerrabat på op til 4.000 kroner ved tilmelding senest den 15. august 🔆
Skræddersy din rejse
Skræddersy din rejse

Skræddersy din rejse

Det som er inkluderet er
  • Kursus
  • Indkvartering
  • Måltider
: Lær et sprog og udforsk verden med et tilpasset kursus, der passer til dine mål. Studere fra 2-52 uger og start hver mandag.
Alder: 13+
Tilgængelig for alder 13+ på udvalgte EF destinationer
Personlige kurser
Kurserne i vores internationale sprogkurser er designet til at blive tilpasset. Vi måler også dine sprogfærdigheder, før dit kursus begynder, for at placere dig i hold med studerende på et lignende niveau. Uanset om du vil bruge din viden, gennemføre et intensivt kursus eller forberede dig til en sprogeksamen, har vi et kursus, der passer til dine behov.
Fleksibilitet og support
Du bestemmer hvor, hvornår og hvor længe du vil studere. Vælg mellem 10 sprog og 50 akkrediterede campusse på vores meget fleksible individuelle kurser, der starter hver mandag, året rundt. Vi kan hjælpe med alle dine rejsearrangementer - fra fly til transfer - da EF er her for at støtte dig hele vejen.
Selvstændighed
En individuel sprogrejse i udlandet er den perfekte måde at skabe selvstændighed og selvtillid på. Du gør dig bekendt med helt nye omgivelser og få internationale venner - alt sammen med support fra lokalt EF-personale.
Hurtigere læring
Vi garanterer, at du gør fremskridt i dine sprogstudier. Vores innovative læringsmetode blander traditionelle klasselektioner med interaktive materialer for at sikre en forbløffende studieoplevelse. Små holdstørrelser betyder, at du får individualiseret opmærksomhed fra din lærer og får muligheden for at øve dig i at tale med dine klassekammerater.
Aktiviteter og udflugter
Aktivitetsledere på vores lokale campus sætter en pakket aktivitetsplan med sport, udflugter og begivenheder, der enten er en del af kurset eller tilbydes til særlige priser. De vil dele insidertips og skjulte perler, så du kan få mest muligt ud af din destination.