GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

En sprogrejse med værtsfamilie i Oxford

Emma tager på sprogrejse til britiske byer for at bruge sine sommerferier på at blive bedre til engelsk. I sommers studerede Emma på den engelske ø Isle of Wight på et intensivt sprogkursus med EF. Denne sommer går hendes sprogrejse med værtsfamilie til Oxford.
En sprogrejse med værtsfamilie i Oxford

Min sprogrejse !

“Jeg tager denne gang på sprogrejse med værtsfamilie til Oxford, England.

Inden jeg skulle af sted for første gang, var jeg virkelig nervøs. Mest fordi jeg ikke vidste, hvordan det ville være at gå i skole i et andet land og at skulle snakke engelsk hele tiden.

På EF-skolen gik jeg i klasse med andre danske. Men også spanske og russiske elever, der var på samme engelskniveau som jeg.

Det er i boldspillene og de andre udendørsaktiviteter, at elever fra hele verden er sammen og kan lære af hinanden.

Jeg vandt en fotoquiz sammen med min nye veninde, Amanda, som jeg faktisk også har været i København for at besøge, efter jeg kom hjem.

Jeg bor hos en engelsk værtsfamilie og vi har værtfamilieaften hver fredag. Her kommer der blandt andet var ude at spille minigolf og spise på restaurant.

Men i en af ugerne lavede vi faktisk også dansk mad, så de kunne smage på en af vores traditionelle retter.

I England er det meget normalt, at man køber mange færdigretter. Det er ikke så tit man laver mad fra bunden, som man gør i Danmark.

Jeg er sikker på, at det bliver noget helt andet i Oxford. Det er fordi jeg denne gang vil tage et mere intensivt kursus med flere skoletimer hver dag. På den måde kommer jeg også til at lære meget mere, og især blive bedre til Engelsk.

Min sprogrejse til Oxford bliver rigtig fedt, og jeg kan slet ikke vente. Jeg vil anbefale andre som overvejer at tage på sprogrejse, til at gøre det. Man får virkelig lært en masse ting og møder mange nye mennesker. Min sprogrejse med værtsfamilie i Oxford bliver så fedt, kan ikke vente.

Hvis du gerne vil til England og samtidig få mere sprogindlæring. Så er en sprogrejse med EF den bedste mulighed for dig.”


Billede over Oxford, England

Læs mere om vores sprogrejser!Lær mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op