GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Et sprogkursus i Oxford efter 2.g

Den modige søborggenser, Lise Dyhrfjeld Jensen, 18, sætter rutinerne i Søborg på pause, holder orlov fra 2.g-livet på Gladsaxe Gymnasium og tager på sprogkursus til Oxford for at blive bedre til engelsk på et intensivt sprogkursus med EF.
Et sprogkursus i Oxford efter 2.g

Sprogkursus i Oxford!

Jeg tog på sprogkursus i Oxford med EF, da jeg gerne vil forbedre mit engelsk. Men også få en bedre form for sprogindlæring.

“I starten er jeg virkelig nervøs for, om jeg laver fejl på engelsk. Men på mit sprogkursus lærer jeg hurtigt, at der ikke er noget at være bange for.

Allerførste dag kommer en japansk pige, som nu er min veninde, glad hen og sætter sig ved siden af mig.

Her snakker man nemlig bare åbent med folk fra alle steder i verden.

Jeg er lynhurtigt blevet en del af en stor vennegruppe med tyskere, italienere, franskmænd, østrigere, argentinere og uruguayanere, som også er på sprogkursus.

Det er bare så dumt at holde sig tilbage, så herovre springer jeg bare ud i det.

Når det kommer til maden i huset er den dog typisk britisk – bortset fra farens pakistanske mad med stærke krydderier, som jeg heldigvis også er vant til hjemmefra.”

Jeg vil helt klart gerne anbefale andre til at rejse med EF. Det er en oplevelse for livet og man kommer ikke til at fortryde det. Når de siger man kommer til at kende folk fra hele verden, så det virkelig sandt. Man får venner for livet.

Billede over Oxford, England

Vil du også gerne på sprogkursus i England?Lær mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op