GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Din budgetvenlige guide til Miami

Din budgetvenlige guide til Miami

Miami byder hvert år 14 millioner besøgende velkommen og er et paradis for strandelskere, kunstentusiaster, fans af vintage design og arkitektur og dem, der elsker et unikt kulturelt miks, som kun findes i denne by. Jeg har samlet de bedste ting at lave i Miami, så du ikke behøver at bruge timer på at researche og dermed sikre, at du har den fedeste tid i Miami. Uden mere forklaring – her er din hurtige guide til at nyde Miami, og til at få det meste ud af din tid dér, selv på et lille budget.

1. Udendørs filmaften i Soundscape Park

Hvert år fra oktober til maj afholder Soundscape Park gratis filmaftener hver onsdag aften. Det er et fantastisk lokalt event, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af på græsplænen i parken under stjernerne og palmetræerne, mens du ser filmen projekteret på den kæmpe skærm på væggen af New World Symphony Hall.

2. Sport i Flamingo Park

Flamingo Park ligger i centrum af South Beach og har alle slags sport inklusive basketballbaner, en baseball bane, en fodboldbane, tennisbaner, amerikansk fodboldbane, racquetballbaner og endda en swimmingpool. Dette tip er specielt godt til dem, der regner med at være i Miami i en længere periode – for at studere engelsk for eksempel.

3. Strandfitness

En af de mest unikke måder at nyde Miami på, er ved at tage ud til træningsområderne langs stranden (de er kaldt Fitness Zones). Jeg kan ikke komme i tanke om en skønnere måde at forbedre ens styrke og kondition.

4. Ekskursion til Everglades National Park

Et af de mest unikke landskaber i USA finder du i Florida Everglades. Dette område er hjem for mange truede dyrearter, og det er en fantastisk mulighed for at lære om statens historie, se nogle alligatorer og tage en tur i en airboat. Og så er det ikke langt fra Miami.

5. Miami Marlins Baseball kamp

At se baseball har været en elsket aktivitet i hele landet i årtier (det er trods alt kendt som ’Amerikas fritidsaktivitet’). I Miami er du placeret godt til at se denne berømte sport i Marlins Park.

6. Koncerter

Berømte artister stopper næsten altid i Miami på deres tournéer. Hold øje med billetudbydere – eller lad os om det, hvis du studerer hos os – og vær sikker på at købe dine billetter hurtigst muligt.

7. Paddle tur ved solnedgang

En af de mest cool måder at opleve Miami på er i en kajak. Denne paddle tur ved solnedgang tager dig gennem Miamis bugt og inkluderer et stop på en lille privat ø, hvor du får snacks og kan tage billeder!

8. Outletshopping

Miami har nogle af de bedste outlets i verden, og det er helt sikkert turen værd at tage til enten Dolphin Mall eller Sawgrass Mall, for at shoppe til lave priser – det er også en ægte amerikansk oplevelse.

9. Wynwood

Wynwood er et af de mest trendy områder i Miami, og med god grund på grund af det komplicerede graffiti i Wynwood Walls og de fantastiske kunstgallerier i området. Der er også en masse unikke butikker og lækre restauranter, som du ikke finder andre steder – og fede steder til en tur i byen.

10. Biscayne National Park

Som en af de eneste nationalparker i USA, der primært ligger under vand, er Biscayne National Park et perfekt sted for dykning og snorkling på grund af de koralrev og skibsvrag, som findes der. Parken strækker sig over det meste af Florida Keys og Key Biscayne, og er kun en 20 minutters køretur fra Miami Beach.

11. Solnedgang ved South Point Park

South Point er en af de flottest parker i South Beach. Det er et skønt sted at tage billeder i solnedgangen, se krydstogtskibene sejle ud af Miami Harbor og gå en tur langs South Point Pier.

12. Shopping på Lincoln Road

Lincoln Road har været en af de mest populære gader i South Beach i over 50 år. Den bliver ofte kaldt ’centrum’ af South Beach, og det er et perfekt sted til at shoppe og spise – eller besøge Farmer’s Market om søndagen.

13. Little Havana

Miami har meget cubansk flair, og Little Havana er et af de bedste steder at udforske den diversitet, som definerer denne by. Dette område er perfekt, hvis man vil prøve autentisk cubansk mad, lære at danse salsa og opleve en ny kultur – specielt i løbet af Cultural Friday Festivalerne, som bliver holdt én gang om måneden.

Studér engelsk med EF i MiamiLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op