GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 sommerfestivaller du ikke vil gå glip af

10 sommerfestivaller du ikke vil gå glip af

Om du er til rock, hip-hop eller elektronisk musik, så vil denne sommers festivalsæson være værd at huske. Pak rygsækken, og planlæg din rejse rundt på de bedste musikfestivaller i hele verden.

1. Rock Am Ring, Nürburgring, Tyskland

Rock Am Ring er en festival med en lang og populær historie, som finder sted tæt ved Nürburgring Formel 1 banen. Da festivalen startede i 1985 optrådte legendariske kunstnere som AC/DC, Deep Purple og Rolling Stones. De seneste kunstnere har blandt andet været Foo Fighters, Thirty Seconds to Mars og Muse.

2. Govenors Ball, New York, USA

Governors Ball is festival with a Big Apple heart”. Festivalen startede i 2011 og har en bred vifte af musikgenrer, både rock, elektronisk, hip-hop, indie, americana, pop og meget mere. Og selvom musikken er den primære årsag, kan man også deltage i deres Silent Disco’s, interaktive billedboder og spille brætspil i menneskestørrelse.

3. Bonnaroo, Tennessee, USA

Bonnaroo er hjemsted for tusindvis af glade campister, Tennessee’s smukke natur så langt øjet rækker, og 150 utrolige kunstnere på deres 10 scener. Selvom Bonnaroo er en indie og alternative rockfestival, vil R&B og hip-hop fans også have noget at lytte til, fordi festivalen har så bredt et lineup.

4. Rock Werchter, Werchter, Belgien

Rock Werchter er den største sommerfestival i Belgien, og er en helt unik musikoplevelse. Den ligger mellem Bruxelles og Antwerp, og den firedages festival trækker nogle af de største overskrifter i branchen, med næste 90.000 festivalgæster hver dag.

5. British Summer Time, London, UK

En af sommerens mest populære festivaler, British Summer Time (BST) bliver afholdt over to weekender i London’s vidunderlige Hyde Park. Det er STEDET, hvis du skal opleve de hotteste bands, men også de bedste komikere og film. Arrangørerne inviterer også på pop-up cafeer, madboder, temapubber og cocktailbarer i parken, hvilket giver deltagerne en komplet festivaloplevelse med alle byens bekvemmeligheder kun få minutter væk.

6. Rock in Roma, Rom, Italien

Hvis du er så heldig at skulle holde sommerferie i Italiens smukke hovedstad, bør du helt sikkert time det med Rock in Roma. Hvert år siden 2002 har den internationale musikfestival samlet de bedste rockbands fra hele verden, til at spille et utroligt show i det sydlige Rom ved Ippodromo delle Capannelle.

7. Mad Cool Festival, Madrid, Spanien

Navnet Mad Cool Festival” siger det hele. Festivalen er virkelig cool. Efter de bookede Neil Young og The Who som hovednavne det første festivalår i 2016, er den unge festival hurtigt blevet stor, når man betragter de europæiske fesrivaler. Under de tre dages festival i Caja Mágica i det sydlige Madrid – små 15 minutters transport fra byens hjerte – kan deltagerne nyde den bedste rock, pop og alternative musik på fire forskellige scener. Et plus er, at dagene starter kl. 19, det vil sige at der er masser af tid til at udforske byen i løbet af dagen.

8. The Festival Internacional de Benicássim (FIB), Benicassim, Spanien

FIB er en anden populær spansk festival, som ligger mellem Valencia og Barcelona i strandbyen Benicassin. Her fester man hele natten lang, FIB events er kendt for at vare fra kl 17 til kl 08. Glem alt om søvn, festivalens tre dages musik vil holde dig kørende.

9. Lollapalooza, Paris, Frankrig

Hvad der begyndte som en lille musikfestival i Grant Park, Chicago i 2005 er blevet et globalt fænomen – og franskmændene elsker det. Udover at være vært for pop, hip-hop og alternative rock’s største navne, samt have et kulinarisk pop-up center med fantastisk fransk mad, er Lollapalooza Paris også med til at reducere miljøpåvirkningen. Der kører gratis shuttlebusser igennem Paris, der er opstillet askebægre rundt på festivalens områder, og du kan få billige drinks når du genbruger – festivalen gør bæredygtighed sjovt.

10. Sziget, Budapest, Ungarn

Hvis du er ægte musikfan har du helt sikkert hørt om Sziget – den ugelange festival, som ligger i Budapest i Ungarn, nærmere bestemt Hajógyári Island. Sziget er virkelig en fejring af livet. Som en af de største multikulturelle musik- og kunstfestivaller i et internationalt bymiljø, giver den ordet til nogle af de mest inspirerende kunstnere og leverer et utroligt show.

Rejs og studer et sprog i udlandetLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op