EFs forskning

Som verdens førende leder i international uddannelse, baner vi vejen for nye former for indlæring – ved brug af teknologi, uddannelse og design.

Teknologi

Vi er ikke dogmatiske med hensyn til teknologi. Det er en vigtig del af hvad vi gør, men vi bruger det til at støtte vores mål for læring, snarere end at bruge det for teknologiens skyld. Vi ser altid frem – for at se hvordan teknologien kan hjælpe os med at forbedre uddannelse.

Uddannelse

EFs forskningsnetværk gør det muligt for forskere ved University of Cambridge, Harvard University, Peking University og University of São Paulo at benytte sig af undervisningsressourcer og data indenfor sprogindlæring, undervisning og testning med henblik på en dybere forståelse af videnskaben bag sprogtilegnelse, og dele resultaterne indenfor deres fag.

Design

Med et logo fra Paul Rand og kontormøbler fra Vitra, skulle det være tydeligt til enhver design professionel, at EF er dybt involveret i design.

Men design for os strækker sig udover grafikken, til oplevelser. For virkelig at skabe en verdensændrende service, har vi brug for at være de bedste i visuelt design, interaktionsdesign og oplevelsesdesign – en magisk sammenblanding af alt, hvad vi er involveret i.


01/02

EF EdTech

Beliggende i Shanghai, London og Boston, arbejder vores hold af software ingeniører, designere, linguister, og filmskabere på at transformere indlæring som vi kender det i dag.

Idag betjener EF millioner af studerende, men i morgen sigter vi mod hundrede af millioner.

Oprindeligt inspireret af et fælles forskningsprojekt mellem EF og Apple om at gå ind i fremtiden for sprogindlæring, har vores mission i mere end et årti været at bruge teknologi til at skabe fundamentalt bedre tilgange til det at lære et sprog.

Vi arbejder på forkant af teknologien, og skaber banebrydende resultater indenfor talegenkendelse, virtuelt samarbejde og adaptiv indlæring. Og vi hyrer de bedste og klogeste til at holde os foran i spillet.

Hvad vi gør

EF EdTech er den globale forsknings og udviklingsenhed af EF Education First, og er igang med at bygge avancerede indlæringssystemer der bruges af millioner af mennesker verden over.

  • Læringssystemer for voksne

  • Læringssystemer for børn og teenagere

  • Læringssystemer for virksomheder og det offentlige

  • Læringssystemer for skoler og lærer

  • Sprogtest

De seneste projekter fra EF EdTech

EF EPI

EFs English Proficiency Index (EF EPI) er verdens største rangering af lande efter deres engelskkundskaber for voksne.

Besøg hjemmesiden

EF SET

EF SET er verdens første gratis online standardiserede engelsktest. På mindre end 50 minutter, kan en bruger få en detaljeret analyse af deres læse- og lyttekundskaber.

Resultater udregnes med det samme og deles kun med brugeren.

Lær mere
02/02

EFs Forskningsnetværk

EFs forskningsnetværk består af topuniversiteter, som arbejder med EF for at forbedre metoder til sprogindlæring.

Netværket dækker en bred vifte af discipliner af lingvistik, pædagogik, undervisningsteknologi og evaluering af sprogfærdigheder til kulturel fordybelse.

Sammen har vi forpligtet os til forskning og innovation, der vil forme fremtiden for sprogindlæring, avanceret undervisning og tværkulturel forståelse.

Med University of Cambridge's Department of Theoretical and Applied Linguistics, udvikler forskerne en EF-Cambridge Open Language Database, og yderligere udforsker førstesprog effekter på tilegnelsen af et sekundært sprog.

Lær mere

Sammen med Harvard University udvikler og overvåger EF udviklingen af ​​skrivefærdigheder og akademiske sprogfærdigheder for at styrke læring, undervisning og evaluering.

Lær mere

I samarbejde med Peking University’s School of Foreign Languages, forsker EF i effektive undervisningsteknikker for engelsk indlæring til milioner af kinesiske studerende. Der testes også i innovative sprogindlæring med universiteter og gymnasiestuderende.

De seneste forskningsprojekter med University of São Paulo inkluderer undersøgelser af oversættelse og Big data for bedre at forstå sprogindlæring og analysere mønstre i sprogfejl blandt brasilianske elever, som lærer engelsk.

Lær mere

EF og University of Tokoyo har sammen estableret et  forskningsprogram med henblik på at forstå, hvordan hjernen arbejder med at tillære sig et nyt sprog.

Lær mere