Hello Zero

Hos EF Education First er vi stolte over, at vores sprog-, rejse-, kulturudvekslings- og akademiske -programmer skaber en positiv indvirkning for mennesker rundt om i verden. Uanset om det er ved at opnå viden, lære at kommunikere på et nyt sprog eller at forbinde på tværs af kulturer, ønsker vi, at alle skal have chancen for at opleve verden. Klimaforandringerne truer imidlertid verden og alle os, der kalder dette for vores hjem, så vi har til hensigt at gøre vores del for at sikre en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Vi er derfor glade for at annoncere Hello Zero, vores vision og forpligtelse til frivilligt at kompensere for alle vores globale CO2-emissioner. Det første skridt i dette ambitiøse program er EF Skov intiativ, et projekt til at skabe og bevare skove rundt om i verden. Vores mål med Hello Zero er samtidig: at være CO2-negative hvert år fra og med 2021, og til sidst at blive historisk CO2-neutral, ved at fjerne alt det kulstof, vi nogensinde har udledt, direkte eller indirekte i forbindelse med vores programmer siden EF's grundlæggelse i år 1965.

At opnå kulstofneutralitet og negativitet

At opnå CO2-neutralitet betyder at balancere det kulstof, der skabes af aktiviteter som at flyve, køre busser, drive kontorlokaler og huse studerende med fjernelse af kulstof fra atmosfæren. At blive kulstofnegativ tager dette et skridt videre og indebærer at fjerne mere kuldioxid fra atmosfæren end det, der udledes. Kuldioxid og andre drivhusgasser bidrager til den globale opvarmning: Efterhånden som de opbygges i atmosfæren over tid, fanger de varme, og planeten opvarmes, hvilket forstyrrer alt fra fødevareproduktion til tilgængelighed af rent vand.

"Vores uddannelsesprogrammer inspirerer til nysgerrighed og åbner folks øjne for nye og anderledes perspektiver," sagde Dr. Edward Hult, CEO for EF North America. "På mange måder bidrager det arbejde, vi udfører dagligt hos EF, direkte til FN's mål for bæredygtig udvikling. Mens forskere arbejder på at udvikle innovationer for at sikre en renere fremtid, kan og bør vi, ligesom alle virksomheder, gøre vores del i dag. Vi er stolte af at være blandt de første, hvis ikke de første, internationale uddannelsesorganisationer, der forpligter os til et så ambitiøst CO2-forpligtelse, og vi kan ikke vente med at dele vores fremskridt med de millioner af lærere, studerende, rejsende og personale, der arbejder med os hvert år. Vi håber, at andre, både i vores industri og andre steder, vil slutte sig til os i vores forpligtelse til at blive CO2-neutrale."

Plantning af træer med Eden genrejsningsprojekter

I EF Skov intiativer vil vi i det første år genplante træer med Eden genrejsningsprojekter, en non-profit organisation, der engagerer lokalsamfund i at plante, vedligeholde og bevogte tidligere skabte skovområder. Eden vil hjælpe os med at lancere i Kenya, Madagaskar og Mozambique, ved at vælge et sted i hvert land til at blive en EF-skov, som vi sponsorerer og finansierer. Eden vil plante 3 millioner træer på vores vegne i 2021, og indsatsen vil vokse over tid, efterhånden som vi tilføjer flere partnere og lokationer.

Vi valgte Eden Genskovningsprojekter som vores første EF Skov partner på grund af deres mission om at genoprette sunde skove og samtidig skabe økonomiske muligheder i landdistrikter verden over. Eden sørger for rimelig løn til landsbybeboere, ansætter og træner dem til at plante træer, bygge den infrastruktur, der understøtter dem, og beskytte sig mod ulovlig skovhugst, krybskytteri og andre trusler. Eden har plantet mere end 485 millioner træer og skabt mere end 26.000 arbejdspladser på tværs af lokalsamfund i Haiti, Honduras, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Mozambique, Nepal og Nicaragua.

Langsigtet miljøpåvirkning

EF Skove vil skabe langsigtet miljøpåvirkning ved at prioritere indfødte træarter, der kan modstå økologiske stressfaktorer, udføre en række økosystemtjenester (såsom sedimentregulering og stormbeskyttelse) og binde kulstof i høje hastigheder. Tag mangrovetræer; for eksempel trives disse hårdføre træer i mudrede kystområder, der ofte er hårdt ramt af storme. Hver mangrove fjerner omkring 12,3 kilo (27 pund) kulstof hvert år eller omkring 308 kilo (680 pund) i løbet af sin levetid.

"Selvom rejser kan være en vigtig del af at lære om verden, er det afgørende vigtigt at finde bæredygtige løsninger, der opvejer dens miljøpåvirkning," sagde Debra Crawford, den udviklingsansvarlige leder hos Eden Genskovningsprojekter. "EF's genplantningsarbejde vil hjælpe med at reducere dets CO2-fodaftryk og samtidig uddanne den næste generation om den rolle, de kan spille i at støtte miljøet og lokalsamfundene."

Ud over EF Skov initiativer fokuserer vi på flere andre områder, hvorpå vores Hello Zero-mål kan nås, herunder et skift til genbrugsmaterialer til EF's ikoniske rygsække; yderligere reduktion af affald på vores kontorer og skoler; drifts- og forsyningskædeforbedringer for at reducere kulstofemissioner; og uddannelsesprogrammer og erfaringer med fokus på bæredygtighed. Vi vil også introducere digitale ressourcer til at kommunikere vores mål og vil regelmæssigt rapportere om vores fremskridt, efterhånden som vi gør fremskridt til netto-nul kulstof.

EF Responsible Travel Commitments

Vores Hello Zero-forpligtelse til CO2-neutralitet supplerer vores EF Responsible Travel Commitments, inkluderer vores banebrydende engagement omkring dyrevelværd og vores samarbejde med World Animal Protection. I 2018 blev EF den første internationale uddannelsesvirksomhed til at udvikle protokoller for bedste praksis for dyrevelfærd på tværs af alle programmer og herved undgå attraktioner, der ikke opfylder disse standarder.

At rejse er en kraftfuld måde at skabe forståelse og respekt for mennesker, kulturer og steder i verden. Med lanceringen af ​​Hello Zero: Og EF skov intiativ vil vi, og hele vores globale samfund, arbejde sammen for at sikre en mere bæredygtig fælles fremtid for alle.