EF & de Olympiske lege

Venskab. Udmærkelse. Respekt. Dette er kerneværdierne i den Olympiske bevægelse. Siden Baron Pierre de Coubertin grundlagde de Olympiske Lege, har den Internationale Olympiske Komité opfordret unge og voksne til at kæmpe for en bedre og mere fredfyldt verden.

Det er en mission, vi kan forstå i EF. Siden 1988 har EF samarbejdet med de Olympiske Lege for at udforme og levere en række uddannelsestilbud, der fremmer forståelse og forbundethed ved de Olympiske og Paralympiske Lege. Vi har leveret online sprogtests til de frivillige, designet et digitalt pensum omkring sport og det olympiske værtsskab for studerende, og undervist i professionelle sprogfærdigheder for organiseringskomitéerne.

Vores samarbejde har inkluderet:

  • Officiel leverandør af sprogtræning ved vinter Olympiske Lege i Beijing, 2022
  • Tokyo 2020 officiel partner for sprogundervisning
  • Officiel uddannelsesservice sponsor ved vinter OL i PyeongChang, 2018
  • Officiel leverandør af sprogundervisning ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro, 2016
  • Officiel leverandør af sprogprogrammer ved De Olympiske Lege i Sochi, 2014
  • Officiel leverandør af sprogtræning ved De Olympiske Lege i Beijing, 2008
  • Officiel sprogskole ved De Olympiske Lege i Seoul, 1988

EF's tilslutning til de Olympiske værdier fortsætter langt udover afslutningsceremonierne. Hele året rundt rejser den olympiske guldvinder og EF olympiske ambassadør, DeeDee Trotter, rundt i verden for at holde inspirerende oplæg om lederskab, vedholdenhed og nedbrydning af grænser.

I mere ed 30 år har EF stolt stået ved de Olympiske værdier. Med Tokyo 2020 i horisonten glæder vi os til at fortsætte vores historie og traditioner med de Olympiske Lege, mens vi sammen når bredere og mere forskelligartede befolkningsgrupper og skaber oplevelser, der i sandhed åbner verden.