GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Og vinderne af EF English Championship er…

Og vinderne af EF English Championship er…

Så er sløret løftet: Vinderne af EF English Championship 2018 blev fredag d.13. april offentliggjort til et brag af en event afholdt på KVUC i hjertet af København.

Bedste folkeskoleklasse

Vinderne i kategorien bedste folkeskoleklasse havde meldt afbud til den store præmieoverrækkelse. Men derfor skulle de ikke snydes for at blive fejret – og derfor overraskede vi 10. ICS på Skovlund Efterskole med den gode nyhed:

Det er tredje år i træk, at Skovlund Efterskole vinder EF English Championship. En bedrift, som ifølge skolekoordinator i EF, Andreas Duelund, er helt spektakulært: ”Det siger meget om skolens niveau og fokus i engelskundervisningen, at en efterskole, hvor der kommer nye klasser og elever hvert år kan vinde flere år i træk. Tilmed scorer Skovlund Efterskole hele to point højere end landets bedste gymnasieklasse i testen, hvilket de har god grund til at være stolte af”.

Forklaringen: fokus på engelskundervisning af højeste kvalitet. Siden 2002 har Skovlund Efterskole specialiseret sig i at undervise i Cambridge engelsk. En indsats, der tydeligvis har båret frugt, når de for tredje år i træk vinder EF English Championship for folkeskoler. Det er forstander Hanne Gonzales selv, der står for engelskundervisningen i den vindende klasse.

Bedste folkeskoleelev

Prisen som Danmarks bedste folkeskoleelev gik til Niels Engedal fra Flemming Efterskole. ”Det var virkelig uventet. Jeg havde slet ikke regnet med det, men jeg er sindssygt glad.” sagde Niels på scenen, da han fik overrakt sit vinder-diplom og en EF-rejsetaske med gavekort til flybilletter.

Bedste gymnasieklasse

Der var tæt løb imellem flere af landets gymnasier med Næstved Gymnasium & HF og Københavns Mediegymnasium i opløbet.

Vinderne i kategorien Bedste Gymnasieklasse blev 3.P på Øregård Gymnasium der blev hyldet på scenen med jubel og konfetti.

Engelsklærer Jonas Møldrup-Lakjer var stolt på klassens vegne: “Eleverne var meget stolte og glade over prisen, og jeg vil helt sikkert lade andre af mine klasser teste fremover.”

Vinderne er fundet på baggrund af den internationalt anerkendte EF SET test, som er verdens første gratis standardiserede engelsktest, designet efter samme standarder som Cambridge English Exams, IELTS samt TOEFL.

Bedste gymnasieelev

Også i kategorien Bedste Gymnasieelev var Øregård Gymnasium dominerende med hele to elever i top 3. Her blev det Clara Dysell Vilhelmsen fra 2.T, som med få point slog Martin Haarup Møller, 3.P.

Engelskmester i 2019?

Skal din klasse vinde titlen som Danmarks bedste til engelsk i 2019?

Allerede nu kan du tage EF SET testen med din klasse og være med i kampen om store præmier og biletter til Championship Eventet 2019.

Ring på tlf: 3313 1600 eller tilmeld dig via hjemmesiden.

Tilmeld din klasse til EF English Championship 2019Læs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op