Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Mine 8 måneder i Miami var en helt uforglemmelig oplevelse!

Mine 8 måneder i Miami var en helt uforglemmelig oplevelse!

Hvorfor valgte du et studieår med EF i Miami?

Jeg valgte at tage med EF Studieår i Udlandet til Miami. Først og fremmest fordi jeg elsker USA og har altid haft en drøm om at prøve et ”College life over there”. Jeg valgte at tage til Miami, da EF-skolen i Miami tilbyder, at man kan bo på skolen. Jeg kunne dermed udleve min drøm om college-livet i USA. EF-skolen i Miami gav mig en fantastisk mulighed for at styrke mit engelske både i skrift og tale, og samtidig møde nye venner fra hele verden. Miami har alt at byde på – du har en strand, cafeer og byliv tæt på dig, og vejret er altid godt.

Hvordan er det at bo i Miami?

Miami er en fantastisk by, og der er mange ting at foretage sig. Skolen tilbyder nye aktiviteter hver uge, som kan deltage i. Skolen ligger tæt på alt, såsom strand, cafeer, restauranter og bylivet.

På gåben kan man nå Lincoln Road på 20 min. hvor mulighed for shopping og hyggelige restauranter findes. Du kan altid regne med vejret, da det er solskin næsten året rundt.

Miami er en by, med mange mennesker fra forskellige kulturer, og der er derfor gode muligheder, for at møde mange forskellige mennesker.

EF-skolen er placeret helt perfekt, da det er tæt på alt omkring dig, samtidig har du en lækker pool og strand 2 minutter væk.

Hvordan er det gå på skolen med EF?

Jeg vil helt klart anbefale campus. Da det er så fantastisk at bo sammen med alle de nye venner man får – det er som en kæmpe familie.

Det er et helt specielt bånd, man får knyttet til alle de nye venner. Spændende og super hyggeligt at de kommer fra hele verdenen. Der er altid gang i den på skolen med aktiviteter, masser af hygge i lobbyen, i kantinen, på stranden og ved poolen.

Da klasseundervisningen også foregår på campus, er det helt perfekt, da du ikke skal bruge tid på transport. Når du er færdig i skolen, kan du og dine venner gå direkte til stranden, poolen eller bare hygge i lobbyen eller på jeres værelse.

Hvordan ser din hverdag ud i Miami?

Min hverdag i Miami er meget forskellig, det afhænger af skemaet, om du har morgentimer eller eftermiddagstimer.

Hvis jeg har morgentimer, plejer skoledagen at slutte omkring 12:35. Så har du hele eftermiddagen til at slappe af ved den lækre pool eller tage til stranden. Du kan også gå en lækker tur via Strandpromenaden, som går hele vejen til South Beach point. Her kan du se den flotteste solnedgang.

Hvis jeg har eftermiddagstimer, plejer skoledagen først at starte omkring kl. 14:00. Så er der rig mulighed for at nå at spise en skøn frokost med sine venner, på en af de fantastiske restauranter i Miami Beach.

Hver dag bliver der serveret middag i skolens kantine, hvor man mødes og spiser, eller vælger at følges ud at spise. Om aftenen kan der være aktiviteter som yoga, fodbold, biograf, som udbydes af skolen. Ellers planlægger man selv en udflugt til stranden eller en tur i byen på Club, hvis du selvfølgelig er over 21.

Bylivet er noget, man skal opleve i Miami.

Hvad er dit bedste råd til andre, som overvejer at tage til EF Miami?

Det vigtigste råd jeg kan give, er at du er klar på nye udfordringer, og åben for at møde nye mennesker, og lære nye kulturer at kende. Ser på nye ting med et smil, og er dig selv hele vejen. Denne oplevelse har ændret mit liv, og jeg vil aldrig have været foruden, det er det hele værd. Miami er den vildeste og fedeste by at leve i, og skolen ligger så perfekt. Hvis jeg kunne gøre det igen, ville jeg helt sikkert gøre det. Det er en rejse, du altid vil huske tilbage på med et kæmpe smil, så virkelig grib chancen og tag med EF til Miami. Du får venner for livet.

Læs mere om vores Miami skoleLær mere her

Del denne artikel

Seneste artikler fra De studerende fortæller

Oliver skal et år på udveksling i USA
Daniel spiller fodbold i England med EF
Lines High School Exchange Year i Ohio