GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Sprogrejse til Malta med EF

Klassekammeraterne i 9. klasse på Skolen ved Tuse Næs bliver misundelige, når 14-årige Fritz Wilhelm Lykke Kruel fortæller, hvordan han bruger sine ferie på Malta på at gå i skole i og blive bedre til engelsk. Men i følge Fritz handler sprogrejserne dog også om meget mere, end bare at gå i skole.
Sprogrejse til Malta med EF

Sprogrejse til Malta!

“På min sprogrejse til Malta, var vi tit i vandland, svømmehallen og på stranden. Jeg har altid været lidt af en vandhund, så det var fedt, at vi brugte så meget tid på det.

Jeg har fået en masse nye venner på mine sprogrejser. En af mine bedste nye venner hedder Daniel. Ham har jeg set mange gange, efter at jeg er kommet hjem til Danmark igen. Vi har blandt andet været i Lalandia, til reunionfest og sovet hos hinanden. Daniel er ikke lige så glad for at dykke, som jeg er, så til sommer må jeg lige lære ham nogle tricks.

I starten på min sprogrejse kunne jeg overhovedet ikke forstå deres accent i, men det blev bedre. Når først jeg havde vænnet mig til deres forskellige måder at udtale ordene på. Efter jeg kom på sprogrejse med EF og hørte, at de andre også lavede fejl, når de talte engelsk, blev jeg bedre til selv at springe ud i sige en masse på sproget. Jeg er helt klart blevet bedre til engelsk nu”.

Sprogrejsen til Malta med EF var mega fedt, og jeg vil helt klart anbefale andre til at tage på sprogrejse med EF.

Oplev Malta imens du forbedre dine engelsk færdigheder!Læs mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op