Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Udveksling er en oplevelse, som jeg vil have med mig for evigt

Udveksling er en oplevelse, som jeg vil have med mig for evigt

Udveksling er en oplevelse, som jeg vil bære med mig for evigt, jeg har oplevet ting, som jeg aldrig før havde drømt om. Det har ændret mit syn på verden og formet mig som menneske på måder, som jeg aldrig havde forestillet mig

Emma, 16 år

Vi har sat YouTuberen Kristine i stævne med tidligere High School elev Emma Lynge Sørensen til en Q&A om hendes år i USA.

Emma var sidste år på EF High School Exchange Year i USA, hvor hun boede hos en værtsfamilie i den lille by South Lebanon i staten Ohio.

I løbet af de 10 måneder fik Emma ikke bare oplevelser for livet og blev flydende i engelsk, hun oplevede også at blive en del af ny familie, som vil være en del af hendes liv for altid. Både i familien og i skolen fik hun en tryg base, som dannede rammen om nogle helt uforglemmelige oplevelser, og hun oplevede den amerikanske kultur på tætteste hold.

emmas oplevelser

 

Før skoleåret startede, var Emma på 10 dages introcamp med de andre EF Exchange Students. Det skabte et unikt sammenhold og rustede hende til at bo i et fremmed land, hvor hun var tvunget til at tale engelsk døgnet rundt.

Gør som Emma, og tag springet til et år, der ikke bare vil give dig sprogkundskaber for livet, men vil være med til at forme dig som person.

EF high school year

Hvor kan du komme hen?

Du kan komme på EF High School Exchange Year i USA, Storbritannien eller Irland. Den præcise by og skole afhænger af dine ønsker, samt hvor vi finder en værtsfamilie der matcher din personlighed og interesser.

Hvordan kommer du afsted?

Kontakt vores vejledere allerede i dag – vi guider dig gennem din ansøgning og klæder dig på til dit udvekslingsophold. Ligesom Emma kan du komme på introcamp, og vi står klar i lufthavnene både når du rejser og kommer hjem.

Læs mere i vores gratis brochure og begynd din planlægning.

 

Se Kristines interview med Emma her:

Bestil en gratis brochureLær mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra De studerende fortæller