GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

De fem bedste steder at tage på smart vacation

De fem bedste steder at tage på smart vacation

Det er tid til at tage en pause. Du ved det, vi ved det, din savlende mops Rocky ved det.

I det 21. århundredes tempofyldte arbejdsmiljø lever og ånder folk for deres arbejde. Hvor ofte har sætningen ”Tag lige en pause” givet genlyd på gangene, sagt gennem trætte og sammenbidte læber?

I umindelige (kontor-)tider, har det (med god grund) været vigtigt at tage lidt afstand fra dine arbejdsopgaver og slappe af, når anstrengelserne er begyndt at sætte sig i dit hoved og din krop. Men i stedet for at stirre på en sandstrand, hvorfor så ikke lære at lave empanadas, danse tango, dykke eller tale et nyt sprog? Det er stikordet til at hoppe på en smart vacation: et begreb, som blander personlig udvikling og ferie.

Er du klar til at få mere ud af din ferie? Her er en guide til de bedste destinationer for en smart vacation.

1. London

Puds dine sprogkundskaber af i en af verdens kulturhovedstæder. London kan prale af at rumme en række af verdens bedste museer og markeder (fra British Museum til Portobello Road Market), med både antikke relikvier og dejlige delikatesser i massevis. Det bedste af det hele? De er gratis. Og hvad mere er, den sidste fredag i måneden holder museerne aftenåbent, hvor studiegrupper besøger museerne og netværker på engelsk, mens de shuffler rundt mellem gæsteforelæsninger, drinks og livemusik.

2. Miami

Miami tilbyder mere end strande i verdensklasse. Kobl fra arbejdsrutinen i byen, der kendetegnes af dens latinamerikanske arv: lær salsa med hjælp fra en lokal instruktør, spis under åben himmel med dine venner mens du taler et nyt sprog, og absorbér de smukke farver i Art Deco-distriktet. (Psst: Lige nu kan du få ekstra gode rabatter på rejser til USA, læs mere her)

3. Malta

Malta er den øgruppe i middelhavet, som du måske aldrig havde drømt, at du skulle besøge. Med arkæologiske beviser på romerske bosættelser og tusind år gamle underjordiske levn, er denne solbeskinnede nation det ideelle sted at tage en smart vacation. Hop spontant i dykkerudstyret for et fantastisk dyk ved solopgang, og opfrisk dine sprogkundskaber over traditionelle maltesiske frokostretter.

4. Madrid

Den spanske hovedstad har et kunstnerisk atmosfære og smittende energi, som er svær at slå. Fortab dig i tapas på Calle Cava Baja og vrid hovedet rundt om nogle Picasso-værker på Reina Sofia-museet med en gruppe af dine ligesindede rejsefæller imellem jeres undervisningstimer. Vores bedste råd: Glem ikke at råbe ”Hala Madrid” når du ser de hvide trøjer.

5. Paris

Historien omkranser ethvert gotisk spir og flyder i enhver sødligt duftende patissere i det elegante Paris. Fra renæssancen til revolutionen, har den franske hovedstad altid været centrum for forandringer i Europa. Lad dig imponere i de charmerende parisiske butikker på Champs Élysées, eller snup en café au lait og se på mennesker på Café de Flore – uanset hvad, kan du være sikker på at blive fortryllet.

Er du klar til at planlægge din smart vacation?Udforsk destinationer
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op