GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

5 film, der giver dig lyst til at rejse

5 film, der giver dig lyst til at rejse

Som en klog mand engang sagde: ”At rejse er at leve”. Det er så sandt, som det er sagt, og længslen hos mange rejseglade mennesker hiver i dem for at komme ud at rejse. Film er bestemt med til at pirre rejseglæden. Her er der 5 film, der giver lyst til at rejse:

1. Hvis bare du var min (2018)

Denne Netflix ungdomsfilm, som er baseret på Jenny Hans bog af samme navn, sætter stemningen for ungdomsmiljøet på de amerikanske high schools; en drøm for mange teenager piger at opleve på egen hånd, derfor kan man ikke andet end blive drevet ind i ønsket om at ville tage afsted på high school.

2. Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

En god typisk pigefilm, som byder på flere destinationer i én, da man følger fire piger i deres sommerferie. Især personen Lenas (Alexis Bledel) tur til de græske øer, hvor havet er krystalblåt og bygningerne kridhvide med blåt tag. Hvis man ikke har lyst til at rejse til disse lækre græske øer efter at have set filmen, så ved jeg ikke hvad vil give dig lysten.

3. Wild Child (2008)

Er du mere til det britiske? Emma Roberts tager os med til en britisk kostskole, efter at hendes far har befordret det. Opholdet giver hende indsigt i den britiske måde at leve på og viser os de flotte britiske bygninger i de typiske små landsbyer. Det har sin charme, og jeg er sikker på, at du allerede nu ønsker at rejse til England. Jeg stopper dig ikke!

4. The Proposal (2009)

Filmen med Ryan Reynolds og Sandra Bullock sætter rammerne om ikke både New York, men også Alaska. Uanset hvor du befinder dig i filmen, oplever man lysten til at rejse til enten New York, og håbe at være heldig til at støde på en flash mob, eller nyde den fantastiske natur i Alaska. Man kan ikke andet end at have lyst til at rejse til én af de to destinationer efter at set denne film.

5. Eat Pray Love (2010)

I denne film følger man Elizabeth, idet hun begiver sig ud på sit livs rejse efter at være blevet skilt fra sin mand. Vi følger hende gennem et år, hvor hun rejser til Italien, Indien og Bali. Man oplever den ægte italienske stemning, får et indblik i den indiske kultur, og ser den fantastiske verden på Bali.

Der er lidt for envher smag, dyk ned i filmen og mærk længslen efter at rejse. Det er bare at tage afsted!

Rejs ud og oplev verden!Læs mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op