GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 gemte perler i Honolulu

10 gemte perler i Honolulu

På øen O’ahu, aka ‘Samlingsstedet’, har Honolulu i lang tid haft besøgende fra alle verdens hjørner, med ønske om at opleve de flotte strande og gode bølger. Men der er meget mere at opleve i Hawaiis hovedstad end at surfe. Bo som en lokal og oplev Honolulu, med vores nøje udvalgte gemte perler og hemmelige spots i byen.

1. Halona Kyst

Med gode og milde bølger til begynder surfundervisning, er Waikiki strand en af de første strande som de besøgende på Honolulu skynder sig til. I stedet for at gøre som alle de andre turister, så tag hellere en tur til Halona Cove. Det kræver en lille gåtur, men det betyder også at det er en stille og gemt strand. Strandens uberørte natur har dog fanget filmindustriens opmærksomhed – scener fra Pirates of the Caribbean og 50 First Dates er nemlig blevet filmet her.

2. Uncle’s Fish Market & Grill

Hawaii er omringet af et hav fyldt af koralrev og fisk, så når du bestiller fisk og skalddyr på Hawaii er det altid helt friskt. Lige rundt om hjørnet fra Honolulus fiskemarked finder du Uncle’s Fish Market & Grill, som er et af de bedste steder at få dit lokale fiske fix. Stedet er højt elsket af de lokale, besøgende og fiskerne! Afhængigt af hvad der er blevet fanget tidligere på dagen, kan du få serveret lækre retter af ahi, snapper, mahi mahi, rejer og sashimi.

3. Første fredag i Chinatown

Oplev Honolulu i festlige rammer – det er farverigt og sjovt. Den første fredag i hver måned fester Honolulu. Mange af de smarte butikker og gallerier i Chinatown holder sent åbent, og afholder gratis events imens at caféerne, restauranterne og barene gør klar til en travl og festlig nat. Tag en tur til Chinatown og tag på en kunstvandring gennem gaderne, udforsk det lokale håndværksmarked, deltag i en udstiling eller hør live musik.

4. Likeke vandfald

O’ahu er ikke lige så kendt for deres fantastiske vandfald, som nogle af de andre Hawaiianske øer er, men en kort køretur på 30 minutter fra Honolulu, finder du Likeke vandfaldet som også er meget smukt. Følg de små stier og tag en kort vandretur gennem den smaragdgrønne regnskov, og nyd bjerglandskabet imens. Når du ankommer til vandfaldet, vil du ikke kunne modstå tanken om, at tage en lille svømmetur i de naturskabte pools.

5. Happy Cakes

Lavet med lokale ananasser, macadamia nødder og kokos, er Happy Cakes et stykke af Hawaiiansk paradis. En vigtig del af Honolulu livet for de lokale og besøgende, er den frisk bagte søde kage, som dagligt bliver solgt i diverse bagerier og på deres Farmers Market hver søndag morgen. Det som de lokale ikke vil fortælle dig er, at selvom du kan vælge dit eget stykke hos den berygtede bager, Owen O’Callahagn, som bor på Walina Street, kan du også bestille en friskbagt kage (eller tre) fra hans private køkken.

6. Baileys antikviteter og Aloha trøjer

Hvis du ønsker at købe en Hawaii skjorte som et minde af din tid på en øerne, er der kun ét rigtig sted på Honolulu at besøge. Med over 15.000 forskellige designs af ’Aloha’ trøjen, sammen med et stort udvalg af antikviteter og souveniers, kan du godt fare vild i den her kendte, og farverige butik.

7. Gadekunst

Hvert år om foråret afholdes POW! Festival, som er en fejring af gadekunst lavet af de lokale og internationale taleter. Artister og designere udfolder deres kreativitet på et udvalg af vægge i Honolulu, fra gyder, til siderne af store butikker og skaber enorme levende vægmalerier. . Oplev Honolulu og byens gadekunst på bedste vis, det kan klart anbefales.

8. Moku o Lo’e (Kokos øen)

På østkysten, 30 minutters kørsel fra Honolulu, finder du Hawaii Institute of Marine Biology. Her kan du tage på offentlige ture i deres videnskabelige forskningsfaciliteter på den flotte lille ø, Moku o Lo’e (Kokos øen), hver søndag. Her kan du bruge et par timer på at gå på opdagelse, quizze med forskerne for at lære mere om deres arbejde, se fisk og hajer i forskningspoolerne og lære om, hvad der foregår under vandet omkring Hawaii.

9. Lyon Arboretum

Hvis du tager en kort køretur væk fra Honolulu kan du opleve den botaniske have, Lyon Arboretum. Haven er en fejring af Hawaii og de tropiske områder. Tag en vandretur igennem 200 smukke hektarer og botaniske haver, hvor du også kan opleve en kunstig tropisk regnskov. Lyon Arboretum bliver styret af University of Hawaii ved Mānoa og er åben for offentligheden i hverdagene.

10. Kaka’ako Farmers Market

Oplev Honolulu ved at smage på deres lækre råvarer. Hver lørdag fra kl.8:00 til 12:00 er Kaka’ako Farmers Market åben for virksomheder. Hvis du er efter friske råvarer, er boderne her fyldt op med friske og lækre råvarer, samt lokal dyrket frugter og grønsager. Du finder markedet i hjertet af Honolulu på Ala Maona Boulevard. Uanset om du ønsker at købe frisk kværnet smør, en pose med friske mangoer eller en håndfuld farverige blomster, kan du være sikker på at pengene støtter familiegårde og små virksomheder på øen.

Vil du også oplevel Honolulu? Rejs med EF dertil.Læs mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op