Vores programmer
Filtrer

Sprogrejser til Chicago

Kom med og oplev Illinois i USA på vores sprogrejser til Chicago. Du vil bo på den sydvestlige kyst af smukke Lake Michigan, som er en af de kendte "Great Lakes". Chicago er berømt for blues musik, lækker mad og en helt unik, moderne arkitektur. Vores sprogrejser til Chicago sørger for, at du kan lære det engelske sprog på en sjov og interessant måde.

Programmer for

Find et program der passer til din alder

Sprogrejser til Chicago

På vores sprogrejser til Chicago kan du lære engelsk hurtigt og effektivt, mens du bor i en af USAs største byer. Holder du af kunst, er Chicago et sandt paradis. Byen har adskillige verdensklasse museer samt massevis af udendørs kunst i parker og gader. En rundtur i Chicago er nærmest som at rejse jorden rundt på rekordtid. Her kan du gå fra et græsk kvarter til et polsk til et kinesisk til et koreansk. På Navy Pier kan du fiske, shoppe og tage op i et kæmpe pariserhjul med storslået udsigt over hele byen. Man vender hjem fra vores sprogrejser til Chicago med en stor kærlighed til denne amerikanske millonby.

Et kursus for enhver smag

Når du tager på en af vores sprogrejser til Chicago kan du vælge mellem mange forskellige programmer. Uanset hvilket niveau dit engelske er på, har vi et program, der passer dig. Vi tilbyder alt fra kortere, intensive forløb til mere moderate programmer til dig, der også vil have tid til andet end skole. På alle vores programmer kan undervisningen tilpasses dine individuelle ønsker. På vores sprogrejser til Chicago finder man det, man søger - uanset om det er et to-ugers intensivt sprogprogram eller et år i en af USAs mest legendariske byer.