Vores programmer
Filtrer

Sprogrejser til New York

Gennem en sprogrejse til New York vil du opleve et af de mest indbydende steder i verden. Vores sprogrejse til New York har en god kombination af engelskundervisning med fokus på kommunikationsevner og specielle valgfag. Desuden tilbyder vi fantastiske aktiviteter hvor du kan udforske byen, samt rigeligt med fritid du kan tilbringe med dine nye venner fra hele verden.

Find et program der passer til din alder

Sprogrejse til New York

New York er måske verdens mest berømte by og mange siger, at hvis du kan klare dig her, kan du klare dig alle steder. Hvis du synes denne tempofyldte by er spændende, er der intet bedre end at tage på en sprogrejse til New York. Man kan tilbringe hele sit liv i New York og stadig opleve noget nyt hver dag. Vores engagerede undervisere ved dette, og vi tilbyder unikke kurser til alle med forskellige valgfag, masser af aktiviteter, og der er fritid, hvor du kan udforske denne utrolige by på egen hånd. Vores sprogrejse til New York er den bedste måde, hvorpå en seriøs studerende kan komme helt ind til hjertet af den engelsktalende verden.

At vælge det rette sted at bo

Hvis du er ivrig efter en sprogrejse til New York, men er i tvivl om, hvor du skal bo, så fortvivl ikke. Selvom New York har en af verdens mest konkurrencedygtige boligmarkeder, får du et udvalg af muligheder uden du behøver at stresse. Når du tager på vores sprogrejse til New York, kan du bo i en rar kollegiebolig, hvilket er en god base, mens du udforsker New York. Hvis du ønsker en kanon kulturel oplevelse, er en værtsfamilie det perfekte valg. Her kan du starte dagen med hjemmelavede måltider og bruge dit nylærte sprog, mens du kommunikerer med dine værter.