Vores programmer
Filtrer

Sprogrejser til USA

Rigtig mange drømmer om at komme til USA for at opleve kulturen helt tæt på og forbedre deres sproglige færdigheder. Netop denne kombination er mulig med vores populære sprogrejser til USA. På vores sprogrejser til USA vil du konstant være omgivet af den ameriskansk kultur og ikke mindst det amerikanske sprog samtidig med, at du vil møde medstuderende fra hele verden.

Du vil overraskes over, hvor hurtigt du øger dine sprogegenskaber og hvor selvsikker du bliver omkring at tale sproget. Vi tilbyder en bred vifte af sprogrejser til USA, der kan tilpasses efter lige præcis det du ønsker. Se mere nedenfor.

Find et program der passer til din alder

Sprogrejser til USA

Sprogrejser til USA er en populær måde at forbedre dit engelsk. Du kan vælge mellem en række af kursuslængder, intensitets-niveauer, og rejsemål for at finde den af vores sprogrejser til USA, som er helt perfekt for dig. Uanset hvilket kursus du vælger, vil du drage fordel af vores små klasser, innovative undervisningsmetoder, og moderne teknologi i klasselokalet. Du vil også få mere tillid til dine evner til at tale engelsk, takket være vores fokus på kommunikationsfærdigheder. Uanset om du bliver i to uger eller ni måneder, vil du være imponeret over hvor meget dit engelsk forbedrer sig på vores sprogrejser til USA.

Hvorfor studere i USA?

USA er så stort, at du har brug for et helt liv for at lære det hele at kende. Men du kan lære én by at kende rimelig godt på sprogrejser til USA. Uanset om du sigter efter afslappede Seattle eller pulserende Miami, vil sprogrejser til USA lade dig bo i byen for en tid, så du kan lære alle dens skjulte, og ikke så skjulte, skatte at kende. Alle vores sprogrejser til USA tilbyder organiserede aktiviteter og udflugter og fritid, for at hjælpe dig med at lære dine omgivelser at kende, og til at nyde tiden med nye venner. Du vil finde det meget mere meningsfuldt at bruge tid på at lære én enkelt by at kende, og forbedre dine engelskfærdigheder på samme tid.