Vores programmer
Filtrer

Sprogrejser til Honolulu

Tag på en af vores sprogrejser til Honolulu og opdag hvad der gør disse øbeboere så specielle. I løbet af vores sprogrejser til Honolulu vil du få en smag for den amerikanske og polynesiske kultur, øve dit engelske sprog hver dag og højst sandsynligt tilbringe mere tid på stranden end nogensinde før.

Find et program der passer til din alder

Sprogrejser til Honolulu

Honolulu: selve navnet emmer af en tropisk blanding af billeder og dagdrømme. Men sol, sand og surfing er kun en lille del af hvad sprogrejser til Honolulu har at tilbyde. På grænselandet, hvor USA møder Polynesien, er den kulturelle sammensmeltning, som foregår hver dag i Honolulu, enestående i verden. Du kan bruge din fritid på at hike dybt ind i Oahus ujævne indre, opleve Polynesiens oldgamle kulturer, eller bare shoppe i Waikiki. Så hvis du er seriøs med at gøre dit engelsk perfekt og din sol-tan det samme, er vores sprogrejser til Honolulu det perfekte valg.

Grunde til at studere i Honolulu

Hvis du har brug for flere grunde end den umiddelbare tiltrækning for sprogrejser til Honolulu, kan du være helt sikker på, at vores undervisere ikke hænger ud på stranden hele dagen. Vores engagement i at få dig til at tale engelsk er aldrig afslappet, uanset hvor godt vejret end er. På sprogrejser til Honolulu kan du forvente små klasser, individuel opmærksomhed og en studentergruppe fra hele verden. Du vil anvende teknologi og yderst interaktive metoder, til at tage din indlæring i egne hænder. Udenfor klassen vil du finde trendy natteliv, shopping i verdensklasse, fascinerende historie, et innovativt køkken, og fik vi nævnt stranden?