Vores programmer
Filtrer

Udvekslingsstudent i Madrid

Spansk er et af de mest talte sprog i verden og anses som et af de mest romantiske. Som udvekslingsstudent i Madrid vil du leve sproget hele dagen – hver eneste dag. Du vil som udvekslingsstudent i Madrid tage dine spanskfærdigheder til et helt nyt niveau samtidig med at du vil opleve den spanske kultur og alt det Madrid har at tilbyde.

Find et program der passer til din alder

Udvekslingsstudent i Madrid

Udvekslingsstudent i Madrid er en fantastisk mulighed. Ikke kun rykker du effektivt dine spanskfærdigheder men du får også en dyb forståelse for kulturen når du konstant er en del af den. Som udvekslingsstudent i Madrid vil du opleve en helt unik by. Byen er et specielt mix af både fortid og nutid. Madrid har alt hvad en moderne storby skal tilbyde men på hvert et gadehjørne finder samtidig unikke historiske bygninger og monumenter. At være udvekslingsstudent i Madrid er unik chance hvad enten du er her en uge, en måned eller et år. Tag springet, ryk dig fagligt, få nye venner fra hele verden og en kulturel oplevelse du aldrig glemmer.

Det rigtige sted at bo

Når du vælger at blive udvekslingsstudent i Madrid er et af det helt store spørgsmål hvordan du skal bo. Ønsker du at bo tæt på sprogskolen i centrum af Madrid skal du bo på vores kollegie. Her vil du bo side om side med studerende fra hele verden og derfor have nemt ved at skabe nye venskaber. Hvis du derimod ønsker en komplet kulturel oplevelse mens du er udvekslingsstudent i Madrid skal du indkvarteres hos en af vores nøje udvalgte værtsfamilier. Her vil du på helt tæt hånd opleve hverdagen og kulturen samt have mulighed for at øve dit spanske henover middagsmaden. Uanset hvilken mulighed du vælger vil din tid som udvekslingsstudent i Madrid blive en uforglemmelig oplevelse.