Vores programmer
Filtrer

Uddannelse i Santa Barbara

Hvis du leder efter en måde at lære engelsk omgivet af folk der taler det som modersmål, så er en uddannelse i Santa Barbara det perfekte valg. En populær college-by med masser af sol gør Santa Barbara til et perfekt sted, til at øve dit engelske. En uddannelse i Santa Barbara vil tage dine engelskfærdigheder til nye højder.

Find et program der passer til din alder

Uddannelse i Santa Barbara

Surf i bølgerne. Svøm i det varme hav. Fis den af på stranden. Det er blot nogle få af de “aktiviteter” du kan deltage i udenfor skoletiden, når du tager en engelsk uddannelse i Santa Barbara. Byen er kendt som en af de bedste strand-byer i Californien og for sine universiteter. Det vidner om et sted, hvor du kan slappe af og blive uddannet på en og samme tid. Uanset hvor du i Santa Barbara du befinder dig, er en tur til en dejlig, hvid sandstrand lige rundt om det næste hjørne. Det er en fornøjelse at lære engelsk i så idylliske omgivelser, og dine sprogfærdigheder vil hurtigt blomstre. Uddannelse i Santa Barbara er lige så meget ferie som det er hårdt arbejde.

En sund balance

Hvide strande. Palmer. Blåt hav. Solskin fra morgen til aften. Sådan er hverdagen, når du tager en uddannelse i Santa Barbara. På vores sprogskole vil du lære engelsk i trygge rammer mens du oplever den afslappede og tilbagelænede californiske livsstil på første hånd. Vores undervisning foregår i små hold og har fokus på det talte sprog. Du kan vælge mellem en række forskellige kurser af variende varighed og sværhedsgrad. Dermed kan du nemt finde en sund balance mellem studier og fritid og lære i et tempo, der passer dig. Din uddannelse i Santa Barbara kan skræddersyes til dine behov og ønsker.