Find dit kursus
filter

Programmer i Sydafrika

At lære engelsk i Sydafrika, er en storartet måde at kombinere dine studier med at udforske et fantastisk hjørne af kloden. Du vil have mere selvtillid i at tale engelsk med vores innovative undervisningsmetoder og individuelle opmærksomhed. Forbedr dit engelske i Sydafrika, for en fantastisk oplevelse for livet.
Relevant(e) programmer

Sydafrika

For en studierejse der er lidt udover det tradionelle sikre valg, hvorfor så ikke arbejde på at forbedre dit engelsk i Sydafrika? Landet har helt sikkert en stærk tiltrækning, især hvis du er eventyrlysten: med en mangfoldig geografi, som indeholder et rigt dyreliv og tonsvis at udendørs aktiviteter, du kan udforske. Med millioner af indfødte engelsk-talende, vil du få masser af øvelse i at bruge dit engelsk. I weekender kan du se det lokale dyreliv på en safari, fra næsehorn til løver. Prøv tovbaner mellem trætoppene i den frodige skov, eller at paraglide over de smukke strande. Du vil aldrig besøge et sted magen til, så omfavn hvert øjeblik når du lærer engelsk i Sydafrika.

En anden vej

At beslutte at studere engelsk i Sydafrika er ikke det mest åbenlyse valg, men det er et valg som kan føre til uventede steder. Hvis du kommer for at arbejde med dit engelsk i bare nogle få uger, vil den tid du tilbringer i et sted så forskelligt fra derhjemme, forfriske dit sind og genoplive din interesse i engelsk. Hvis du bliver længere, vil du lære en masse om dette usædvanligt mangfoldige land, finde nogle af Cape Towns skjulte skatte, og rejse hjem med ekstra mange minder i bagagen. Den tid du bruger på at arbejde på dit engelsk i Sydafrika er ikke en typisk sprogrejse, og det kræver en speciel type studerende for at vælge denne vej.

populære destinationer