Vores programmer
Filtrer

Studer i München

Tag til Tyskland og studér i München, det er en fantastisk måde at suge den tyske kultur ind, mens du aktivt mestrer sproget. Besøg den lokale 'biergarten' og måske kan du tage dit eget par lederhosen med hjem. Studér i München, for at lære at tale tysk med selvtillid i behagelige omgivelser.

Find et program der passer til din alder

Studér i München

Studér i München og oplev en enestående tysk by. Byen er måske mest berømt for sin velsmagende øl, men München kan også byde på en blanding af middelalderlig og moderne arkitektur, med Alperne knejsende ovenfor. Studér i München hvor du kan tilmelde dig en kortere sprogferie, eller tilbringe et helt år, for at blive flydende til at tale tysk. Uanset hvor længe du bliver, vil du lære hurtigt takket være de små klasser, erfarne undervisere, og veludviklede undervisningsmetoder. Du vil også få nye venner fra den internationale gruppe af studerende, som du studerer med. Dit tysk vil flyde lige så let som byens flod Isar. Studér i München og få en oplevelse for livet.

Indkvartering i München

Studér i München, hvor du enten kan bo hos en værtsfamilie, eller i en studenterbolig. Hvis du vælger et værtsfamilieophold, vil du opleve livet som medlem af en tysk familie. Du vil tale sproget i hjemmet, og som resultat lære hurtigt. Du vil også få en stærk kulturel oplevelse. Hvis du vælger studenterboligen, mens du studerer i München, vil du tilbringe mere tid med dine klassekammerater og måske lære dem bedre at kende. Du vil også være garanteret en central placering tæt på klassen, og du vil have adgang bygningens rekreative områder. Studér i München - uanset indkvarteringsform vil du lære tysk og ha' en fantastisk tid.