Vores programmer
Filtrer

Studer i Berlin

Læs i udlandet i Berlin, hjemsted for tusindvis af studerende og nogle af Tysklands bedste universiteter. Du vil kunne nyde studielivet på Berlins mange cafeer og klubber, øve dit tyske med mennesker fra hele Tyskland og resten af verden, og lære hverdagslivet i det moderne Tyskland bedre at kende.

Find et program der passer til din alder

Studer i Berlin

Hvis du vil studere i Berlin med EF, kommer du til at læse på en skole placeret midt i hjertet af den tyske hovedstad. Berlins historie gør den til en dynamisk by, som altid er i forandring. Du vil konstant gøre nye opdagelser, mens du oplever byen og fordyber dig i dens spændende og ukendte kultur. Vores undervisning lægger fokus på aktive kommunikationsøvelser, så du selv kan tage del i kulturen omkring dig og få det meste ud af tiden du studerer i Berlin. Der findes ingen bedre måde at lære det tyske sprog på, end ved at studere i Berlin. 

En mangfoldig by

Som den internationale hovedstad, der er kendt for sit store udbud af kultur og kunst, er Berlin blevet et af de mest eftertragtede rejsemål i verden. Når du studerer i Berlin med os, vælger du selv hvordan du vil bruge din fritid i denne fantastiske storby. Uanset om du beslutter dig for at tage et intensivt sprogkursus og blive flydende på tysk så hurtigt som muligt, eller om du vælger at se din sprogrejse som en mulighed for at udforske alle de ting, som har gjort denne by kendt, så kommer du til at få en uforglemmelig oplevelse når du studere i Berlin.