Find dit kursus
filter

Studer i Singapore

Singapore er en dynamisk by, hvor asiatiske kulturer mødes og smelter sammen. Studer i Singapore og oplev meget andet end engelskundervisning: maden er god og billig, atmosfæren er venlig og imødekommende. Der er templer, markeder og den nok bedste shopping i Asien. Og så er der flotte strande og masser af sol og varme.
Relevant(e) programmer

Studer i Singapore

Studer i Singapore i landet som taler mange sprog, men hvor engelsk er det officielle. Singapore har altid været en handelsrute mellem Kina og Europa og er stadig et knudepunkt mellem øst og vest. I dag er Singapore en af verdens førende steder inden for international handel og har en af verdens mest multikulturelle samfund. Studer i Singapore og bliv en del af det internationale handelssamfund. Ønsker du at forberede dig på en adgangseksamen til et universitet i Singapore eller et andet engelsk land? Så studer i Singapore med os!

At spise i Singapore

Studer i Singapore og du vil se en sammensmeltning af de bedste kulinariske traditioner. I den kinesiske del af byen vil du finde Hainan kylling og retter med nudler. I de indiske kvarterer kan du prøve autentisk karry, mens du hører Bollywood tonerne strømme ud på gaden. Du kan også begive dig til Malay distriktet, hvor du kan købe ris i kokosmælk med kød eller fisk. Da byen engang var en engelsk koloni, kan du ikke kun høre engelsk, men også gå på engelske pubs og få kartoffelmos med pølser. Studer i Singapore, og du vil få en smag for det multikulturelle samfund, mens du selv bliver en verdensborger.