Find dit kursus
filter

Programmer i England

Du kan forbedre dit engelsk i England på så mange forskellige måder. De bedste engelsk-programmer i England, kombinerer sprog-undervisning med masser af muligheder for at øve dine færdigheder med dine klassekammerater og de lokale. Alle vores engelsk-programmer i England gør netop dette, så du kan være helt sikker på, at når du tager til England med os, så vil du lære engelsk. Du vil vende hjem med en langt større selvtillid og med minder og venner for livet.
Relevant(e) programmer

England

At studere i England er en fantastisk måde til at forbedre dit engelsk. Der er et stort udvalg af forskellige programmer i mange forskellige kursusbyer, så du kan finde det som passer bedst til dine behov. Uanset om du vælger at studere engelsk i England på en kort ferie eller for et helt skoleår, vil du ha' den rette blanding mellem klasseundervisning og fritid. Der er mere intensive programmer hvis du ønsker at accelerere din sprogindlæring og kurser som tilbyder mere fritid, til at lære om britisk kultur. Der findes ingen forkert måde at lære engelsk på i England!

Det er anderledes at lære engelsk i udlandet

Engager dig i at opnå et tilfredsstillende niveau af engelskfærdigheder, ved at lære engelsk i England. Klasseundervisning med erfarne undervisere skærper dine sprogfærdigheder dag for dag. I klassen vil du fokusere på kommunikation for at styrke din selvtillid i at anvende engelsk i hverdagssituationer. Udenfor klassen vil du hele tiden interagere med indfødte engelsktalende, når du lærer engelsk i England. At tale med englændere på daglig basis vil helt sikkert give dig mere selvtillid, når du tester dine nyvundne færdigheder. Uanset hvilket engelskprogram i England du vælger, vil du lære meget mere end hvis du brugte tiden derhjemme på at studere.