Vores programmer
Filtrer

Programmer i London

London er et fantastisk sted at forbedre dit engelsk. Der er så meget at foretage sig i London, så mange berømte ting at se, så meget shopping og så vibrerende en studie-kultur, at du vil aldrig kede dig. Og med hensyn til at forbedre dit engelsk i London er vi ikke bare bange for at sige at vores kurser garanterer, at du vil gøre gode fremskridt under dit ophold.

Find et program der passer til din alder

London

At studere engelsk i London er et valg, du ikke vil fortryde. Det er en fascinerende storby med en sprudlende international atmosfære. Undervisningen foregår i små hold, så lærerne har tid til at give den enkelte studerende individuel opmærksomhed. Alle kurser i London har fokus på det talte sprog, og udenfor skolen er der altid noget spændende at foretage sig. Ved hjælp af innovative undervisningsmetoder samt aktiviteter og udflugter i London er du sikker på at have det sjovt - både i og uden for klasseværelset.

Seværdigheder i London

London er et spændende sted at lære engelsk. Byen er præget af en etnisk og kulturel mangfoldighed, der betyder, at du kan opleve hele verden i én by. Er det dit første besøg til London, skal du naturligvis se Buckingham Palace, Big Ben, parlamentet og Westminster Abbey. Du kan også se teaterforestillinger og musicals i West End og opleve sportens absolutte verdensstjerner, når lokale fodboldhold som Chelsea, Tottenham, Arsenal, Fulham og West Ham spiller kamp. London har også på et hav af trendy forretninger og restauranter fra hele verden. Et ophold i London er en ordentlig en på opleveren. I så høj grad, faktisk, at du nok helt glemmer, at du lærer engelsk samtidig.