Find dit kursus
filter

Uddannelse i Bournemouth

Gør dit engelsk bedre og tilbring tid i et skønt feriested ved havet, med uddannelse i Bournemouth. Bournemouth har den ideelle beliggenhed, for de som ønsker at opleve engelsk charme. Overvej en uddannelse i Brighton, for at opleve den sødere side af det engelske liv.
Relevant(e) programmer

Uddannelse i Bournemouth

Nyd Englands sydkyst, mens du studerer engelsk på en uddannelse i Bournemouth. Du vil føle det som om du er trådt et skridt tilbage i tiden, mens du spadserer gennem de victorianske arkader og kigger på maleriske caféer. Bournemouth er populær hos turisterne om sommeren, men det er et behageligt sted at besøge året rundt, og meget mere stille i de køligere måneder. Bournemouth er hjemsted for moderne faciliteter, så som shopping-centre og natklubber, så vel som adskillige universiteter og colleges. Du vil finde det nemt at møde nye venner, som du kan øve dit engelsk med, under din uddannelse i Bournemouth.

Et hjem ved den britiske kyst

Du vil ikke kun lære engelsk på din uddannelse i Bournemouth, du vil også lære at navigere i britiske skikke og traditioner. Den bedste måde at lære britisk liv at kende på, er ved at bo hos en værtsfamilie. Del måltider og the sammen, og få tips om Bournemouth fra de lokale. Eller, navigér din egen vej gennem britisk kultur ved at bo i en studenterbolig. Du vil ha' friheden til at sammensætte din egen tidsplan, og øve engelsk med dine internationale klassekammerater, mens i udforsker byen sammen. Uanset hvordan du vælger at bo, vil du hurtigt føle dig helt hjemme når du deltager på en uddannelse i Bournemouth.