Vores programmer
Filtrer

Studer i Santa Barbara

Vil du lære engelsk i en afslappende atmosfære? Studer i Santa Barbara. Her i det sydlige Californien er klimaet varmt og atmosfæren tilbagelænet. Studer i Santa Barbara, hvor vi tilbyder det rette mix af engelskundervisning – tilpasset dine personlige behov, naturligvis – og udflugter og aktiviteter i og omkring Santa Barbara. Her har du god tid til at hygge med dine nye venner fra hele verden.

Find et program der passer til din alder

Studer i Santa Barbara

Studer i Santa Barbara og nyd den sydcaliforniske kultur, mens du kaster dig ud i det engelske sprog. Santa Barbara er den mest nordlige kystby i Sydcalifornien og er kendt for spanskeinspireret arkitektur, smukke Stillehavs strande og en rolig, afslappende atmosfære. Det er et perfekt sted at opleve den californiske livsstil uden stresset i en stor by. Studer i Santa Barbara, og vi vil sørge for, at du får rig mulighed for at nyde det fantastiske vejr, ligemeget hvilket program du vælger. Og det er jo netop hvad der foregår udenfor klasseværelset, der er lige så vigtigt på en sprogrejse.

En afslappet hjemmebase

Studer i Santa Barbara, og du vil have nem adgang til nogle af de bedste attraktioner i Sydcalifornien samt en rolig, hyggelig hjemmebase at vende hvem til efter en travl dag. Disneyland er kun 2 timers kørsel væk, og Hollywood er endnu tættere på. Du kan udforske bjergene udenfor Santa Barbara eller nyde vinsmagningsrundture ved de fine vingårde i omegnen. Historieinteresserede kan besøge de spanskbyggede missioner som for eksempel Capistrano. Studer i Santa Barbara og oplev alle disse ting, og du vil aldrig løbe tør for ting at snakke med dine nye venner og klassekammerater om.