Vores programmer
Filtrer

Sprogskole i Oxford

Hvis du søger en seriøs skole i Oxford hvor du kan forbedre dit engelsk, så er du kommet til det rette sted. Den akademiske orientering, på vores sprogskole i Oxford, er ikke til at tage fejl af, selv om du selvfølgelig også vil have masser af tid til at udforske byen, med dine nye venner efter undervisningen.

Find et program der passer til din alder

Sprogskole i Oxford

Beliggende dybt i det sydlige England, bliver Oxford meget passende kaldt byen for de spirende drømme: arkitekturen for det verdenskendte University of Oxford danner en idyllisk baggrund for enhver akademisk bestræbelse, men det er specielt inspirerende for studerende ved vores sprogskole i Oxford. Berømte lærde fra hele verden har studeret i Oxford, inklusive forfatterne Oscar Wilde, C.S. Lewis og J.R.R. Tolkien; de britiske premiereministre Margaret Thatcher, Tony Blair og David Cameron; og endda skuespilleren Hugh Grant! Har du brug for at komme væk i weekenden? Tag en pause fra klasserne i Oxford med en sviptur til London eller Brighton Beach. Et ophold på vores sprogskole i Oxford er en oplevelse du sent vil glemme.

Indkvarteringsmuligheder for alle

Vores sprogskole i Oxford giver dig flere forskellige indkvarteringsformer at vælge mellem. Vi har et udvalg af soverum på campus, hvilket tillader dig en uafhængig livsstil mens du er sammen med ligesindede. Du vil bo sammen med studerende fra andre lande end dit eget og øve at tale engelsk mens i lærer hinanden at kende. Foretrækker du hjemmelavet mad og en dybere kulturel udveksling? Så oplev at bo hos en værtsfamilie, hvor du vil leve sammen med en lokal familie og lære familielivet i hverdagen i Storbritannien at kende. Uanset hvilken mulighed du vælger, vil du straks føle dig hjemme, takket være det varme og imødekommende fællesskab på vores sprogskole i Oxford.