GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Sommerbilleder du bliver nødt til at tage denne sommer

Sommerbilleder du bliver nødt til at tage denne sommer

Det er endelig sommer, og vi ville ønske, den kunne vare for altid. Desværre er den ovre, før du ved af det, og du skal tilbage til virkeligheden: skole, arbejde og andet ansvar. Heldigvis kan billeder vare for evigt! Så når du til efteråret drømmer dig tilbage til sol og strand, skal du være sikker på at have billeder, som fanger hvor fantastisk sommeren virkelig var, som du kan finde frem.

Billeder af turistseværdighederne, som alle besøger på deres ferie

Bagfra

En nem måde at gøre et billede af en udsigt mindre kedeligt på er et billede af dig selv bagfra, hvor du kigger ud på udsigten. Også et god billede, hvis du har en dårlig-ansigts-dag.

Perspektiv

Perspektivbilleder er en god måde at gøre de typiske seværdigheder, som enhver turist fotograferer, mere spændende.

I vandet

Svømme under vandet

En billede af dig svømmende under vandet ser altid fantastisk ud. Du bliver selvfølgelig nødt til at have et vandtæt cover til din telefon eller et undervandskamera (eller GoPro) til at tage det her billede.

Dykning

Fang det perfekte dykkerbillede, og gør dine venner misundelige på dine evner.

Badedyr

Hvad er en sommer uden et billede med det nyeste, sejeste badedyr?

På stranden

Hoppende

Et billede af alle dine venner, der hopper på stranden, vil se så godt ud (og ja, det er en gode udgave af cheesy). Helt sikkert et Instagram-post værd.

Pyramide

Prøv at bygge en menneskepyramide med dine venner. Det vil være lige så sjovt at skabe, som det er at se tilbage på. For en modificeret version kan du prøve at forme ord, fx EF, med dine rejsevenner 😉

Tropisk frugt eller is

Brug en halv vandmelon som dit smil, en ananas på hovedet eller nyd en lækker is – det vil være et perfekt billede til at vise sommer-viben på en sød og mundvandsløbende måde.

Få dit livs sommer med osLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op